2777
2789

منم مشکل شمارو دارم همسایه هام خوب نیستن فامیلا که همش دروغ مبگن پشت سرم بقیه هم بچه ها از صب تا شب ول میکنن تو خیابون بخدا من بچه بودم اون زمان محلمون فقط پسرا اونم تایم خاصی میومدن فوتبال و میرفتن اما اینجا دختر و پسر صب تا شب ول تو خیابون بخدا افسردگی گرفتم اما شوهرم میگه خونه رو با عشق درست کردم میدونستی خونم اینجاست خاستی قبول نکنی متاشفانه هیچ نمیفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه قلیون کشیدن کار بدی نیست کار مضریه اونم برای سلامتی خود شخص این از این.

دوم اینکه برای کم کردم رابطه حتما نباید اثاث کشی کرد

شاید جای دیگه بری بدتر از اینجا باشه بازم میخوای اثاث کشی کنی؟

رفت و آمدتو کم کم،کم کن و بعد به صفر برسون

در مورد اون پسر بچه هم به مامانش بگو

به دخترم یاد بده اجازه نده کسی به خصوصیش دست بزنه و همون لحظه بیاد به بزرگترا بگه

و اینکه میگی اگه خونمو ببرم برای دخترم بد نمیشه؟

چه بدی ای داشته باشه؟

مگه قراره بگی دخترم چون به جای خسوصیت زد داریم میریم؟😂

متوجه نشدم

نمیفهمم مشکلش چیه مگه قراره تو کوچه زندگی کنی؟ اونا خونه ی خودشونن توام خونه ی خودت، بچتم نزار تو کو ...

چقد توو اجتماع بودی؟ اینجور اکیپا وقتی عضوشون نباشی تهمت و شایعه سازی می کنن ..شیطون وسط شون وول می خوره

چون فکر کنه چه اتفاق بزرگی براش افتاده که خونه رو بار کردم و رفتیم

لازم نیست بهش بگی بخاطر اون مسئله ای که تعریف کردی رفتین

چند بار با همسرت الکی ادا در بیار که خونه تون مار داره

بزارین باور کنه مار تو خونه هست بعد عوض کنین خونتون 

جلوشم بگید چون خونه مار داشت رفتین 

ضمنا برای اون اتفاقی هم که واسش افتاد 

اصلا جوری رفتار نکنین که روش نشه بترسه یا خجالت بکشه اگه خدایی نکرده دوباره همچین موضوعی براش پیش امد بهتون نگه

ضمنا ب هیچ عنوان بچه رو حتی با همجنسش هم تنها نزارینن

سلاممن باشم همین الان اقدام میکنم برای رفتن از اون خونههمین الان نه یک روز بعد

چرا باید بره..خونه ما هم بالای شهرو حیاط دار  ونوسازه..همسایه ها اکثرا بسیار آروم وبافرهنگن..دکتر .وکیل .استاد دانشگاه و نظامی و.کارمندومعلم..کسی صدا ازخونش نمیاد.‌ولی یکی از همسایه ها فاسده...من طوری برخورد میکنم انگار اصلا وجودندارن.توکوچه حتی نکاهشون‌هم‌نمیکنم چه برسه به سلام..

پارسا پسرمامان😍
لازم نیست بهش بگی بخاطر اون مسئله ای که تعریف کردی رفتینچند بار با همسرت الکی ادا در بیار که خونه تو ...

تنها نبود فک کن زمانی که پشت گاز بودم یا چشم منو دور دیده کرده کثافت 

اسی من رفتم تاپیکای قبلیتو خوندم

چقدر شلوغ کن و حساسی

همچین گفتی زندگی دخترم نابود شده انگار دور از جون یه مرد چهل پناه ساله بهش تجا وز کرده

پسرعموش که اونم فقط یه بچه اس از رو شلوار دست زده از روی کنجکاوی یا پرویی یا حالا هرچی

اصلا چیز خاصی نیست که شوهرت بخواد طلاقت بده یا بخوای اثاث کشی کنی

چقدر عجیبی شما

نه من فامیل هستن وضعم بدتره

فامیل باشه..خواهر وبرادر که نیستین که مجبور به رفت وآمد باشین...فوقش توکوچه چشم تو چشم شدی یه سلام میکنی ورد میشی..چرا باید دخترتو بفرستی؟ وقتی پاتوی خونشون نداری اوناهم‌نمیان...

پارسا پسرمامان😍
اسی من رفتم تاپیکای قبلیتو خوندمچقدر شلوغ کن و حساسیهمچین گفتی زندگی دخترم نابود شده انگار دور از جو ...

نه ببین از رو شلوار نبوده بعد فهمیدم چند بار تکرار کرد

بعدم پخش کردن همه جا 

دقیقا ولی من میگم کلا قطع رابطه کنم.یه مقدار بگذره دخترم فک نکنه رفتنم به این موضوع ربط دارهوگرنه با ...

مشکلی نداره اگه دخترتون اینطور فکر کنه خواهر

بذارید از همین الان بدونه مادرش خط قرمز داره و با کسی که مشکل اخلاقی داره نباید معاشرت کرد 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀