2777
2789
چرا باید بره..خونه ما هم بالای شهرو حیاط دار ونوسازه..همسایه ها اکثرا بسیار آروم وبافرهنگن..دکتر .و ...

سلام

مورد شما فرق میکنه، غریبه هستند

ایشون آشنا هستند، از طرفی یک مورد هم نیست

به خاطر تربیت دخترش هم شده باید بره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نه ببین از رو شلوار نبوده بعد فهمیدم چند بار تکرار کردبعدم پخش کردن همه جا

توکه میدونی خانواده فاسدین با چه جرئتی دخترتو گذاشتی با بچشون بازی کنه؟ یه بار توی کوچه یه پسر که اصلا نمیدونم خونشون کدومه واسمش چیه به پسرم که داشته دوچرخه سواری میکرده گفته بود دوچرختو بده بازی کنم پسرم بهش نداده بود اونم یه حرف زشت زده بود...چنان زهر چشمی از پسره گرفتم که هروقت توکوچه منو ببینه صاف وایمیسه فقط نگاه میکنه...شماهم از پسره زهر چشم‌بگیرو تهدیدش کن‌.دیگه اصلا دخترتو نبری پیشش.. نیازی هم‌نیست بری به خانوادش بگی.

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه میدونی خانواده فاسدین با چه جرئتی دخترتو گذاشتی با بچشون بازی کنه؟ یه بار توی کوچه یه پسر که اص ...

اصلا دقت نکردی

من اصلااااا نمی‌دونستم وضعیت انقد خرابه

وگرنه اصلااااا هم کلام هم نمی‌شدم 

پسره رفت مادرش خبر کردبعدم همه جا پخش کردن

عزیزم اینجا هر چی بگی حرف خودشونو میزنن اصلا درکی از موضوع ندارن یا خیلی کارهای چیپ و بی فرهنگ براشون شده ارزش و سرگرمی😏.خیلی برام جالبه که قلیون کشیدن رو اصلا زشت نمیدونن والا کجا زندگی میکنن و با چه سطح فرهنگی خدا عالمه.

حالا...

متو.جه شدم تربیت بچت. و ی سری اصول اخلاقی خیلی برات مهمه . الان از شرایطی که توش هستی راضی نیستی

چی از آرامش خود آدم مهمتر ؟

اصلا بگو قصر بگو برج ترامپ وقتی توش عذاب میکشی. و ذهنت آروم نیست چه ارزشی داره؟ 

زودتر ترتیبشو بده محل زندگیتو عوض کن 

عزیزم اینجا هر چی بگی حرف خودشونو میزنن اصلا درکی از موضوع ندارن یا خیلی کارهای چیپ و بی فرهنگ براشو ...

آره عزیزم راست میگی 

من برام مهمه خیلی 

بالای حتما برم

همسایه ماهم فاسدن.دختر میارن خونشون.. زن شوهر دار میارن....من حتی سلام هم‌نمیکنم بهشون.شما اکر خونت ...

بخشی از تربیت فرزند مربوط به محل زندگی هست

این فسادهایی که میگید بچه میبینه، درک میکنه و خدایی نکرده براش عادی میشه

پس قطع ارتباط اصلا کافی نیست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀