2777
2789
عنوان

چند سالتون بود فهمیدید

389 بازدید | 26 پست

اینکه تو پی ام اس انقدر عصبی میشید بخاطر اینه که بدنتون از این ک بارور نشده شاکیه و اینو از پارتنرتون می دونه

پس میخاد کاری کنه پارتنر فعلی تونو بزارید کنار و برید و دنبال کسی ک بتونه بارورتون کنه؟ 

ولی جدا از شوخی تو تنهایی زیاد به چشم نمیاد این قضیه  اما تو رابطه باشی طرف خیلی رو مخه پس اگه فرضیه هم باشه منطقیه😂

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان فهمیدم 

تایپیک آخرم لطفل

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

تکلیف منی ک تو اون دوران ب همه مردا آلرژی پیدامیکنم اینه ک بدن وامونده میخاسته از همه باردار شه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

والا تو اون دوران خانوما از در و دیوار و بچه و همسایه و کلا هر چی هست و نیست شاکین ، از دید شما بخوایی بهش نگاه کنی خیلی مخوف میشه قضیه . 😂😂😂

فرض کن دوست من یه بار انقدر عصبی شده بود ، گوشه لباسش موقع بیرون رفتن از اتاق به دستگیره در گیر کرد ، برداشت لباس رو تیکه تیکه کرد ریخت سطل آشغال . از دید باروری نگاه کنی یعنی لباسه کم کاری کرده بوده یا دستگیره در ؟😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تحلیل بامزه ایه ولی قطعا علمی نیست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠