2777
2789
عنوان

دوراهی بین عقل و قلب

110 بازدید | 31 پست

با کراشم تقریبا ۴ساله به پیشنهاد خودش دوست معمولی ایم من بهش اعتراف کرده بودم که اونم گفت نه به دلایلی نمیتونیم وارد رابطه شیم آخرش کاته و.. که منم بعد این حرفش گفتم چالش بود. کراشم دلش جای دیگس🚶🏻‍♀️اهل دود و مشروبم هست به گفته خودش.  تازگیا با ینفر آشنا شدم که دوسم داره نزدیک ۱ساله دنبالمه ب خانوادشم گفته. هر کاری کرده ک بتونم توجه منو جلب کنه. 

به حرف کدوم گوش کنم عقل یا قلب؟ 

شما بین دوراهی باشید چیکار میکنید؟

یعنی شما حاضری با کسی هم صحبت بشی که به دلایلی نمیخواد باهاتون وارد رابطه بشه چون تهش به جدایی ختم میشه؟

وقتت رو بیشتر از این تلف نکن

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کراشت چیزی درنمیاد مطمئن باشباز اون پسره ک با خانوادشم مطرح کرده منطقی ترهسعی کن همیشه با عقلت پی ...

اینکه به کراشم گفتم چالش بود اشتباه کردم یا باعث شد به علاقم شک کنه؟

رابطه ای که توی ۴ سال به جایی نرسیده دیگه به جایی نمیرسه

با عقلت و منطقی انتخاب کن که یه عمر راحت بتونی احساست رو درگیر کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یعنی شما حاضری با کسی هم صحبت بشی که به دلایلی نمیخواد باهاتون وارد رابطه بشه چون تهش به جدایی ختم م ...

خب ممکنه بعد چند وقت قبول کنه.. 

اینکه بهش گفتم چالش بود اشتباه کردم یا باعث شد به علاقم شک کنه؟

خب ممکنه بعد چند وقت قبول کنه.. اینکه بهش گفتم چالش بود اشتباه کردم یا باعث شد به علاقم شک کنه؟

خودشون گفتن که دوست بمونیم پس چیزی تغییر نمیکنه

با عقل و منطق پیش برید حداقل کسی که به خانوادش گفته یا نشون میده که برای شما ارزش قائل هست خیلی مطمئن‌تر هستش‌.

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬