2777
2789
عنوان

دوراهی بین عقل و قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه من شخص دومو انتخاب کنم ممکنه کراشم فکر کنه دوسش نداشتم؟

اگه براتون مهمه بله فکر میکنه که دوسش ندارید

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
اگه بیاد پیگیری کنه بخواد بفهمه واقعن رفتم تو رابطه.. نشونه چیه؟

اون اگه پیگیری بود باهات حرف از رابطه اصولی و هدفدار میزد چرا برات مهمه کسی که هیجانی زندگیت نباید باشه و نیست

بی محلی وقتی پی ام داد یا مثلاً چ...سی اومدن از طرف

اون اگه پیگیری بود باهات حرف از رابطه اصولی و هدفدار میزد چرا برات مهمه کسی که هیجانی زندگیت نباید ب ...

خب اخه پیگیری کرده وقتی با شخص دوم حرف میزدم فکر کرده بود باهاش اوکی شدم همش میپرسید واقعا باهاش رل زدی و فلان میخواست حقیقتو بفهمه. دلیلشو نفهمیدم

۱۸

والا سنت برا ازدواج خیلی کمه، حتما مشاوره برو

با حرفایی هم که میزنی مشخصه از ازدواج و مسئولیتهاش چیزی نمیدونی، حتما اگاهیتو بالا ببر، حتما شخصیت شناسی یاد بگیر که اول خودت و خواسته هات رو بشناسی و بعد هم بتونی طرف مقابلتو بشناسی

این موضوع خیلی مهمه ساده از کنارش رد نشو

وقتی اگاهی پیدا کنی یوقت کلا داستان برات جوری دیگه بشه و هردوی این ادما از چشمت بیوفتن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
والا سنت برا ازدواج خیلی کمه، حتما مشاوره بروبا حرفایی هم که میزنی مشخصه از ازدواج و مسئولیتهاش چیزی ...

قصدم ازدواج نیست 

شخص اول از چشمم افتاده بنا ب دلایلی فقد نمیخوام فکر کنه دوسش نداشتم..

خب ممکنه بعد چند وقت قبول کنه.. اینکه بهش گفتم چالش بود اشتباه کردم یا باعث شد به علاقم شک کنه؟

کسی که به آدم علاقه داره خیلی مشخصه این کراش تو فقط داره باهات وقت میگذرونه 

فقط و فقط عقلت ببین چی میگه

چن وقت دیگه اگه درست تصمیم نگیری قلبتو میخوای از جاش دربیاری بندازی جلو....ببخشید

خب اگه شخص دومو انتخاب کنم ممکنه کراشم فک کنه دوسش نداشتم؟

فکرنمیکنه که دوسش نداشتی، میفهمه که خودشم از چشمت افتاده دیگه

وگرنه پسرا از رفتار اوم خوب متوجه میشن که بهشون علاقه داریم یا نه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch