2777
2789
عنوان

بیخیال شدم راحتتتت شدمممم

130 بازدید | 9 پست

من خیلی دختر ساده و خودمونی هستم تو خانواده و فامیل 

برای ی مراسم خیلی پیگیر بودم تاپیکای قبلیم هست نامزدی داییم

هی زنگ میزدم ب پدربزرگم مادربزرگم ببینم برنامشون چیه آخرش مادربزرگم ب خالم گفته بود فلانی هی پیگیره عجله داره اینا

منم دو روزه اصلا بهشون زنگ نمیزنم بییییییییییخیال بییخیااال اونام زنگ میزنن جواب نمیدم فردا پس فردا بلاخره جواب میدم میگم گوشیمو برداشته بودم ب خاطر درسم 

اصلا دیگه ب هیچی جز خودم فکر نمیکنم بگم چی میشه و فلان 

فقط ب خودم فکر کنم ب زندگی خودم بقیه میگذرن

چند وقت پیشم عروسی داشتیم کلی نقشه کشیدم برم پیگیر بودم اخرشم جور نشد برم الان میگم نرفتی چی شد ؟ آخر دنیا شد؟

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین این روشو برو جلو بهتره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شاید منظور بدی نداشتن

من مادرم فوت شده از بچگی پیش اونا بزرگ شدم خیلی بهشون وابسته بودم اونام منو دخترشون میدونن

ولی من واقعا عجله نداشتم مادربزرگمه همیشه کاری میخواد بکنه هی کش میدهههه بعد ب من میگه عجله نکن 

شاید منظوری نداشتن ولی من نباید اینقد پیگیر باشم حتی زنگم بزنن بگن بیا میگم حالا فکرامو میکنم ببینم جور میشه بیام یا ن باید اینطوری برخورد کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

افرین این روشو برو جلو بهتره

فداات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین .ارزش خودتو حفظ کن

فداتشم 

والا بخدا تقصیر خودمه 

این داییم مثل داداشمه از بچگی رفیق بودم باهاش کل فامیل میدونن ما مثل خواهر برادریم ولی اینطوری نمیشه زنگم بزنن میگم شاید اومدم بذار ذوقمو پنهون کنم اصن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مادرم فوت شده از بچگی پیش اونا بزرگ شدم خیلی بهشون وابسته بودم اونام منو دخترشون میدوننولی من واق ...

ای جانم بهت برخورده 

برو گلم 

خوش بگذره 

روح رفتگانت هم شاد عزیزم ❤️🌷

ای جانم بهت برخورده برو گلم خوش بگذره روح رفتگانت هم شاد عزیزم ❤️🌷

قربونت برم 

مرسی همچنین گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40