2777
2789

از همین الان میگم من بنا به دلایلی در حال حاضر نه شاغلم و نه به خودم اصلا میرسم

ولی این که یه زن شاغله میگید انرژی زنانه نداره، عین سگ کار میکنه، یا الان یه تاپیک دیدم یکی می‌گفت یه قانونی وضع شه زنا نرن سرکار که مایی که خانه داریم حس بد نگیریم! یا میگین زنا کارشونو درست انجام نمیدن فقط تو کار دنبال لاس زدنن! یا زنا حق مردا رو خوردن میرن تحصیل میکنن جای مردا رو تنگ میکنن و شغل های بهتری گیرشون میاد‍!

اصلا میدونستین زنا چند درصد حقوق کمتر از مردا میگیرن در حالی که کار یکسانی انجام میدن ؟؟  

یا زنی که به خودش میرسه عمل زیبایی می‌کنه و لباس شیک میپوشه و ترگل ورگل میشه گیر میدید که آره اینا باعث میشن جامعه به سمت پوچی بره! 

بهتر نیس بگید حسادت میکنید؟ حداقل با خودتون صادق باشید

خونه دارم و زنای شاغلو دوس دارم ارزومه شاغل شم ولی هیچوقت حسشو درک نکردم. 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودشون صادقن عزیزم تو دلشون میدونن از حسادت دارن میسوزن

ولی خب برای اروم شدنش مجبورن اینطوری به زبون بیارن وگرنه دق میکنن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اره بعدش همه چیزو ربط میدن به حجاب و اسلام😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

میشه بس کنید هم شما هم اونا مهم این آدم احساس خوشبختی کنه بعضی ها متاهلن از هزارتا سر کاری بیشتر شوهرشون بهشون میده و احترام دارن اوناییم که سرکارن خداروشکر پول درمیارن منت کسیو نمیکشن 

کلا اینجا دوس دارن همه بر اساس طرز فکر خودشون زندگی کنن 

چ زنی ک ب خانه دار ها حس ناکافی میده و چ زنی ک ب شاغل ها حس بد میده حسوده و پر از عقده

هرکس جایگاه خودشو بر اساس شرایط و روحیاتش انتحاب میکنه و قرار نیس بزنش تو سر یکی دیگ یا خودشو برتر بدونه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من مشکلی با خانومای شاغل ندارم ولی اینکه اغلب فکر میکنن ما خانومای خانه دار کاری نمیکنیم اذیتم میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

این خوبه ، اگه بگی مامایی پرستاری رفتم ، اینا چیه بی کلاسن و این چرت و پرتا هرجا هم نشستن ته دل بچه ها رو با این جمله که ظرفیت پزشکی سال بعد نصف الان میشه خالی کردن، تو از کجا میدونی ببا تروخدا بگو که از ظرفیتا خبر دارب

دیگه چیو بگن، لحن ادما گویای همه چیز هست 

چه شاغل باشی چه تحصیل کرده باشی چه پولدار و خوشگل یه عده دنبال بهونه هستن که ایراد بگیرن 

به این جور ادما باید خندید چون معتقدن که ازشون بهتری

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حرف شماام زشته ک میگید منت شوهر!

مردای اطرافتون ایقد منت سرتون میذارن ک فک میکنید ی مرد خرج خانم و خونه رو بده منته؟!!

ایقد احترام گذاشتن بهمدیگ سخته ک حتما باید ی چیزی بپرونید؟ 

چ خانه دار چ شاغل قابل احترامن و هیچکدوم برتر نیستن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

کلا ما خانوما ب خودمون رحم نداریم . نمیگم اقایون تو هیچی مقصر نیستن ولی خانوما ب اندازه اقایون یا گاهی بیشتر ب سایر خانوما اسیب میزنن .

اگر هرکسی سرش تو کار خودش باشه و تا وقتی ازاری ب ما نرسونده به هم کار نداشته باشیم همه چی قشنگتر میشه .

یه زمانی با حجابا ب بی حجابا گیر میدادن الان برعکسه ، چادریا مسخره میشن .

ی زمانی شاغل بودن زن بد بود از نظر خانوما ، باز الان میگن خونه داری راحته و اگ شاغل نباشی ینی عرضه نداری .

بابا بیخیال هرکی هرطوری دوست داره زندگی کنه تا وقتی حق کسی ضایع نشه چه عیبی داره؟؟ به هم چرا انقد گیر میدیم جدی😂 حالا مردا رو ببین😂 ی بار ندیدم علیه هم حرف بزنن😂

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

میشه بس کنید هم شما هم اونا مهم این آدم احساس خوشبختی کنه بعضی ها متاهلن از هزارتا سر کاری بیشتر شوه ...

خب هر کسی هر جور دوست داره زندگی کنه

من با این که در حال حاضر شاغل نیستم ولی زورم اومد طرف میگه باید قانون وضع شه زنا نرن سرکار!

خب شما نرو سرکار