2777
2789

ققنوس هست و هر لحظه ممکنه شکار بشه 

همکارم شوهرش شاگرد مغازه باباشه یه پول خیلی کمی باباش بهش میده دو تا دختر دبستانی ام دارن خونه مال همکارم هست و خرج زندگی بعد شوهرش قیافه خیلی متوسط یه شب شیفت بودیم میگفت من شوهرم میره دم در آشغال بگذاره باهاش میرم دخترا خیلی بد شدن هر لحظه ممکنه شوهر آدمو ازش بگیرن 

شوهر تو برای چیه دختراس؟؟ با دو تا بچه و جیب خالی و زن و قیافه عادی 

پنج بار گفت چهارچشمی مواظبشم از دستم در نیاد خخخ

واااااای 🤣🤣🤣

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت به شدت احساس بی لرزش بودن میکنه که با اینکه خودش خونه داره و خرج زندگی میده، فکر میکنه، شوهرش تحفه ای هست

این اگر شوهرش یه زندگی متوسط رو میتونست اداره کنه، دیگه خودش رو از بین میبرد

همکارت مریضه برو ب همون بگو

ولی بلانسبت جمع مملکت فساد گرفته باید مراقب زندگی زن و شوهر خودمون باشیم

بلانسبت همگی

کاسبی جدیدی باز شده بنام تیغوندن و با عرض معذرت تن ف وشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.