2777
2789
عنوان

اصرار شوهرم برای مهاجرت و تردید و ترس های من

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 45 پست

من به همسرت کاملا حق میدم 

اگر به عنوان یه ادم معمولی تو ایران بچه دار بشین آینده جالبی نداره 

درسته زبانش هم سخته ولی کلی ایرانی رفتن دارن باهاش کنار میان خودم دارم یه زبان سخت تر یاد میگیرم 

من بودم به حرفش گوش میدادم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و تو برعکسیم

منم همسرم موافق مهاجرت نیست با اینکه سفر زیاد رفته و میره

مردها اتفاقا سخت ترن توی قبول کردن مهاجرت.... 

اینجا باید مثل یه زن خوب تمکین کنی و بری باهاش 😁 تا باشه از این تمکین ها باشه 😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین به عنوان کسی ک بیشتر کس و کارش اونورن بهت بگم فقط سیستم بانکی نیست سیستم درمانی افتضاح سخته یعن ...

جالب بود👌👌🙏

یکی از اقوام کانادا زندگی می کنند برای دکتر رفتن (منظورم سرماخوردگی ساده نیس)و مسایل پزشکی مثل دندانپزشکی و .... میان ایران

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

مشکل اینه خودمم باید پا به پاش تلاش کنم چون کاری باید بریم

پس دلیل نرفتنت تنبلی و ترس از شکست، هست بیشتر ؟

چرا هر دو به صورت جدا ؟ رشته تو بهتره ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممنون عزیزم ، مزایاش هم میشه بگی

مزایاش اینه شما درامدت خوبه و از نظر شغلی راحت تر به ثبات میرسی و  مواد غذایی نسبت به درامد یه کارگر تعریف شده و راحت میتونی گوشت و مرغ بخوری و غذای خوب داشته باشی

راحت میتونی ماشین قسطی بخری اونم برند خوب 

راحت میتونی سفر بری و ارامش اعصاب داری 

بچه دار بشی دولت تا حد زیادی ساپورتت میکنه و بابت مخارج نوزاد اذیت نیستی

یکی دیگ از بدیاش هم اینه حالا المان رو نمیدونم ولی هلند اینطوری بود ک شما خونه رو از صاحب خونه میگیری خونه خامه ینی چیییزی به اسم اشپزخونه وجود نداره و چندتا اتاقه و خودت باید کابینت بزنی و دراخر موقه رفتن هم باید ببریش با خودت چون نفر بعدی میندازه دور این هم یه سبک از خونه هاشه ولی یسری خونه هاش هم فکر میکنم یخچال و فر و فلان داره ک خب خیلی گرونتره ینی شما انتخاب میکنی بر اساس بودجه ات

حیوان مورد علاقم: اکسم

جالب بود👌👌🙏یکی از اقوام کانادا زندگی می کنند برای دکتر رفتن (منظورم سرماخوردگی ساده نیس)و مسایل پ ...

اره همینطوره چون هم ایران ارزون تر میشه براشون همم نوبت های خیلی طولانی دارن حتی برای سرماخوردگی هم میگن مثلا دو هفته دیگ نوبتت میشه یکی از اشناهای ما توی کانادا مشکل کلیه داشت واولین نوبت دکتر برای ده هفته دیگ بود میگفت خب تا اونموقه من میمرم از درد ک

مگر اینکه مثلا اورژانس بیاد ببرتت 

حیوان مورد علاقم: اکسم