2777
2789
عنوان

اصرار شوهرم برای مهاجرت و تردید و ترس های من

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 45 پست
ما هم قصد مهاجرت به المان داشتیم چون همسرم رشته تحصیلیش و کارش رو یک کارفرما تایید کرده بودولی دوستش ...

خاک تو سر دوستش.. شما ک دیگه جاب آفر داشتید
از اول کار و حقوق داشتید
چرا گوش کردید به حرفش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

شما میتونی مخالفت کنی 

مساله کمی نیست مهاجرت ینی برو از صفر شروع کن !!

اینجا اینهمه بچه خوب داره به ثمر میرسه !!

این حرفا چیه

باید عرضه بچه بزرگ کردن داشته باشه ادم فقط همین

عرضه نداشته باشی ناف کشورای جهان اولم بری بچت تن لش در میاد دوست عزیزم🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من اگر میخاستم برم یروزی ترجیحم کشورای عربی مثل امارات و عمان و قطر و کویت بود ک البته به راحتی اقامت نمیدن اصلا چون فرهنگی نزدیک تره ولی اروپا بیشتر ایتالیا و اسپانیا ترجیحم بود تا المان هم از نظر اب و هوا سازگار تره هم فرهنگ و نزدیکی مردم اروپای شمالی خیلی بیش از حد از نظر احساسی سردن و همچنین اب و هوا ادمو افسرده میکنه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

یکی از همسایه ها با دوتا بچه چند سال پیش قاچاقی رفتن آلمان شوهرش دوم نیاورد برگشت خودش اما موند تقریبا سه سالی خیلی می‌گفت اذیت شد بعد کار پیدا کرد خونه می‌گفت خوبه راضیم الآنم که با مرد آلمانی ازدواج کرد از عکساش گویا خوشبخت نمدونم والا من که از غربت میترسم مگر تعداد آشنا باهم بریم

من اگر میخاستم برم یروزی ترجیحم کشورای عربی مثل امارات و عمان و قطر و کویت بود ک البته به راحتی اقام ...

کشورای عربی اقامت دائم نمیدن مرتب باید دو سال دو سال تمدید کنی ، حتی بچت هم دنیا بیاد اونجا اقامت نمیدن بهش 

برای تربیت نمیگه، میگه ثبات اقتصادی نداریم و ارزش کم پول

یه خانومی برگشته بود ایران میگفت من بی ثباتی اقتصادی رو ترجیح میدم به اینکه دخترم بره مدرسه و یه مرد گنده با لباس زنونه بیاد داخل کلاس و بچه من ندونه این نره خر مرده یا زنه و تو باید بهش احترام بذاری بخاطر تفکر احمقانش

بچه نیاز به ارامش روانی داره همش پول نیست

حالا این یه نمونشه

یکی دیگه میگفت میریم استخر می بینیم یه مردی که دوست داره زن باشه با دم و دستگاه کت و کلفتش تو استخر زنونس دوست داره زن باشه و دوست نداره جراحی کنه که اذیت بشه و  تو باید بهش احترام بذاری 

فقط میتونم بگم طفلی بچه های بی گناه 🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چه تفاوتی داره ، مثلا آلمان سیستم بانکیش خیلی بده

ببین به عنوان کسی ک بیشتر کس و کارش اونورن بهت بگم فقط سیستم بانکی نیست سیستم درمانی افتضاح سخته یعنی تو بخای بری دکتر اگر مطب بری ک خب کلیییی هزینش بالاس دولتی هم بخای بری باید دو هفته حداقل توی نوبت باشی اخرشم جفتشون بهت میگن ورزش کن و اب بخور و استراحت کن دارو به این راحتی اصلا نمیدن و همچنین همش باید باکست رو چک کنی چون همش نامه های قانونی و اداری رو مثل دویست سال پیش میدن پستچی بیاره و برای هرکاری باید به صورت حضوری بری انجامش بدیو مثل اینجا انقدر کارا انلاین نیست البته ک مزیت های زیادی هم داره ولی معایب دیگش بشدت فاشیست بودنشون هم هست ضمن اینکه اب گرم اونجا برای ظرف شستن معنای خاصی نداره اب و برق و گرمایش بشدت بالاس و باید ده لایه لباس بپوشی با این حال توی فرهنگشون هست توی هوای سرد هم پنجره ها رو باز میزارن معمولا

و برای برنامه های تی وی هم باید پول بدی حتی اگر تی وی توی خونت نباشه و خونه های نو مثل ما خیلییییییییییی کمه و بیشتر خونه های المان فرانسه انگلیس مثلا برمیگرده به صد سال پیش اما باز هم میگم خوبی های بسیاری هم داره باید ببینی الویتت چیه

حیوان مورد علاقم: اکسم