2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منوخیلی بدعادت وتنبل کرده🤭🤭همه چیزای شوهرم پااونه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 41 پست
اوف خیلی خوبه شوهر آدم زن ذلیل باشه 😂🫣 قد و هیکلش چجوریع با این خوراکی های ارگانیک

قدش بلندنه لاغره نه چاق معمولی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

دلم از این مادر شوهرا خواست فقط 😁

توسعی کن ورژن کاملشوبخوای برات ناهاروشامم بپزه😆😆🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدش بلندنه لاغره نه چاق معمولی

شنیدم این غذاها از اون لحاظ خیلی مرد و قوی میکنن 🫣😂 راسته یانه

البته با عرض معذرت

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

با سالم خوری موافقم با لوس کردن پسر مخالف

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شرایط منم دقیقا همینه و به منم سر این قضیه خیلی خوش میگذره

هابابا کاش ناهاروشامم بودتکمیل میشد😆البته ازهم دوریم یه ۲۰مین

با سالم خوری موافقم با لوس کردن پسر مخالف

شوهرم اصلالوس نیس اوایل یعنی بودا خودم درستش کردم🤭😆

شنیدم این غذاها از اون لحاظ خیلی مرد و قوی میکنن 🫣😂 راسته یانه البته با عرض معذرت

🤒🤒بله درسته

شوهرم اصلالوس نیس اوایل یعنی بودا خودم درستش کردم🤭😆

خب نگاه چی کار میکنن تو باید باهاش خوش میگذروندی وقتت رفت برا تربیت

ان شاءالله خودمون از این مادرا نباشیم😁

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توسعی کن ورژن کاملشوبخوای برات ناهاروشامم بپزه😆😆🤭

مادر شوهر من میریم خونش سفره پهن باشه روشو میکشه ی وقت لازم نشه تعارف کنه یه لقمه بخوریم😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مادر شوهر من میریم خونش سفره پهن باشه روشو میکشه ی وقت لازم نشه تعارف کنه یه لقمه بخوریم😄

وای خدانکشتت باتوصیفت😆😆

براتون آرزوی خوشبختی میکنم ظاهراً خودتون هم خیلی خوش اخلاق و مهربون هستی

من متوسطم 🤒فدات بشم همچنین🌷

خوشبحالت راحت شدیا😂😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

خب نگاه چی کار میکنن تو باید باهاش خوش میگذروندی وقتت رفت برا تربیت ان شاءالله خودمون از این مادرا ن ...

😆😆هادیگه ولی اساسی ساختمش 🤭من پسرندارم ولی تربیت مادرشوهرموستایش میکنم🙃