2777
2789
عنوان

بهم نمیاد😐

144 بازدید | 14 پست

رفتم ارایشگاه واسه بند انداختن دختره فهمید ۱۹ سالمه شوکه شد گفت واااییی چقدر کوچولویییی اصلا بهت نمیاد

بعد هم گفت مشخصه از این دخترای خوب درسخونی🌝شما باشید ناراحت نمیشید؟البته من ناراحت نشدم

اما فکر کنم اگه کسی باشه که نظر مردم واسش مهم باشه اصولا باید ناراحت بشه نه؟😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چرا باید ناراحت شد؟

بعضیا بهشون برمیخوره که اینطوری درباره چهرشون بگن

مستقیم بگن نچرالی و بچه خرخون بنظر میایو اینا😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف کرده چرا باید ناراحت بشی؟؟؟؟؟

اخه دیدم بعضیا وقتی بهشون میگی نچرالی و درسخون به نظر میای ناراحت میشن

دقیقاً از چی باید ناراحت بشی ؟

دیدم یسریا بهشون میگی نچرالی ناراحت میشن احساس میکنن طرف منظورش اینه که بی ذوقی به قیافت نمیرسی

واسه منم همین اتفاق افتاده بهم گفتن کلاس چندمی

گفتم بابا من خدمت رفتم باور نمی‌کردن میگفتن اصلا بهت نمیاد 

زیاد جدی نگیر ولشون کن بزار انقدر بگن که خسته بشن بی محلی کن از صد تا فحشم بدتره

رشته ریاضی بودی؟ دانشجو چی هستی

اره عزیزم دانشگام که هنوز شروع نشده ولی معماری

وای منم عاشق دبیری فیزیکم هندسه خیلی سبز خوبه؟ خیلی سطحش بالاست سخته هندسه

انشالله قبول میشی❤خوبه من خیلی سبز داشتم البته فقط دوازدهمشو.دهم یازدهم جامع مهر و ماه استفاده کردم اونم بد نبود.تشریحی هم فرمول بیست خیلی جوابه