2777
2789

من ۳۳ سالمه

یه دختر ۹ ساله دارم

ازم انتظار یه بچه دیگه دارن

در دهن مردمو نمیشه بست عزیزم

مدام درحال انتقال حس ناکافی بودن هستن

مهم نباشه براتون‌ رو خودت بیشتر تمرکز کن تا حرف بقیه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا چه دیری

همسایه ما بعد ۱۵ سال خدا بهش یه دختر ناز داد

هیچ درد بی درمانی وجود ندارد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

سلام اتفاقا اگر الان اقدام کنی برای فرزند دیر نیست، ولی عزیزم سعی کن بچه داری رو خیلی به سنین بالا موکول نکنی چون برای سلامت بچه هم مقداری خطرناکه و بهتره زیرنظر پزشک متخصص بود

بهترین کار اهمیت ندادن به حرف مردمه، مهم اینه که خودتون چی میخواین و چه تصمیمی برای زندگیتون دارین، البته که گاهی میشه از حرف مردم به چشم تجربه استفاده کرد

تو فامیل ما 33 تازه نامزد میکنیم ازدواج میکنیم

36 اینا بچه میاریم

زوج هایی هم داریم که ده سال از ازدواجشون میگذره و خودشون بچه دوست ندارن و نمیارن که خب به بقیه ربطی نداره بعضی ها عقل دارن و دلشون نمیخواد یه مزاحم اضافه کنن به زندگیشون

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

نه عزیزم تنها کسی که درصد خیلی بالایی داره زر بزنه مادر شوهر و جاریاشه

اینم درسته

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من کلا درمورد کسی حرف نمیزنم اما مادرشوهرم و اون جاریم که فامیلشونه دائم پشت این و اون حرف میزنن و از اینان که توی روش میگن چقدر چاقی چقدر لاغری چرا بچه نمیاری چرا اینقدر بچه میاری چرا طلا نداری چرا ......

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕