2777
2789

والا من تک فرزندم خودم 

یادمه وقتی بچه بودم بعضی از فامیلای دورمون به مادرم تیکه مینداختن که همین یه بچه رو داری ؟ یه دونه دیگه بیار 

خب شرایط زندگی هر فردی با دیگری فرق داره ، مادرم  سنش اجازه نمی داد که بچه دوم بیاره مامانم تو ۳۱ سالگی ازدواج کرد و بعد از ۷ سال منو به این دنیا آورد .

ولی در کل نظر دادن در مورد مسائل خصوصی دیگران کار درستی نیست بعضیا قسمتشون نمیشه بچه دار بشن بعضیا هم تمایل ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما دقیق۳۳ سالش هست و بچه نداره. تا حالا هیچی نگفتم. ولی همیشه بهش میگم ادم بی بچه یک درد داره. ...

کاش اینم نگین-منم چند سال از ازدواجم میگذره و فعلا قصد بچه دار شدن ندارم-ولی ازینکه بقیه از معایب بچه داری میگن هم بدم میاد-کلا نظر ندادن بهتر از گفتن مزایا و معایب-هروقت کسی  خواست نظر بدیم خیلی بهتره

میگن وای حتما خانمه مشکل داره 

آخ سنش هم رفته بالا 

واااااه دیگه نمیاره 

باید بره یه زن دیگه بگیره

و و و...جهت خنده گفتم 😂😂

عزیزم ناراحت نشو و اهمیت نده کاری با حرف بقیه نداشته باش

این نظر و عقیده منه

مادر بودن افتخاره عزیزم 

هیچ وقت حق مادر شدن رو از خودت نگیر 

بچه شیرینی و برکت زندگیِ درسته سختی هایی هم داره اما خیلی خوبه وجودش نعمته 

دیر که نشده 

تا جوون هستید و پر انرژی و حوصله دارید بچه بیارید 

خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده و خوش و تُپلی😍😍

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

خواستگار خیلی دارن واقعیتشاز ۱۶ ۱۷ سالگی خواستگار دارن تو سی و پنج چهل سالگی و حتی ۴۵ سالگی با بهتری ...

کسی ک خاستگار داشته باشه نمیشینه تا میانسالی ! وقتی کل جوونیش رفت ازدواج کنه ! نمیدونم والا زن ۴۵ ساله باید مرد ۵۰ ساله ازدواج کنه . پسرای اطراف ما مخصوصا افراد موفق ! تا پیری تنها نمی مونن . مگه مردی که بخواد روابط آزاد داشته باشه . ک اونم بدرد زندگی مشترک نمیخوره با این تعدد رابطه ! در کل دختری ک مورد خوب داشته باشه ازدولج میکنه . نداشته باشه مجبوره بمونه . پسری هم ک مورد نداشته باشه تا پیری تنها نمی مونه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏