2777
2789

همسرم که از سرکار اومد همه چی مثل همیشه معمولی بود.

اصلا نفهمیدم چطور دعوامون شد خودشم بعد اون جنگ و بزن بزن گفت چرا ما یهو اینجوری کردیم؟

بعد از اینکه غذا خوردیم من با دختر داییم صحبت کردم تلفنی که میخواست بیاد خونمون و راجبه اسنپ بود. هنوز تکلیفش مشخص نبود که میاد یا نه  از ظهر چون مریض شده بود حال نداشت...

همسرم یهو عصبی شد گفت تو چیکار اون داری که میخواد بیاد یا نه؟

من تلفنی ام با مادرم صحبت کردم دوباره همسرم گیر داد که چرا دخالت میکنی تو کار مادرت؟

یهو عصبی شد بحث کردن که تو به خونه زندگی اهمیت نمیدی. کارت شده گروه و دختردایی و این و اون

حالا همیشه غذا اماده خونه مرتب به پسرم رسیدگی میکنم و نه بیرون میرم نه کسی میاد خونمون کلا توپش پر بود شوهزم قبل از این حرفا خواهرش زنگ زده بود بریم پارک خیلی بهش  زنگ زدن اخرشم نمیدونم چی خواهرش بهش گفت شوهزم هی معذب میشد میگفت دیر از سرکار اومدم. پسرمم سرما خورده. سفره که جمع کردیم کاسه رو گذاشته بود روی جانونی من گرفتم از دستش بیارم افتاد شکست جند بار با مشت ث لگد منو زد هرچی از دهنش در اومد گفت

یهو بهحثمون شدت گرفت گفت تو پای همه رو بریدی منم عصبی شدم گفتم دوسال خواهرات اومدن خوردن و رفتن چقد پذیراییشون کردم دعوتشون کردم چقد با سردرد و بیخوابی و با بچه کوچیک بارها خواهرات چند بار بدون دعوت اومدن چقد شماها نمک نشناسید. یبار منو که عروسشونم دعوت نکردن. بدرک که نمیان میخوام نیان مگه اونا دعوتمون کردن.

شوهرم عصبی شد اومد ی چک زد تو صورتم منم قابلمه رو پرت کردم وسط خونه اونم برش داشت پرتش کرد شیشه  رو شکست منم کلی خواهراشو نفرین کردم گفتم اونا پرت کردن. ـگفت نه بخاطر رفتاری توعه اخرم نفمیدم شوهرم چش بود الکی با من دعوا کرد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا من سعی میکردم جلوی همسرم تلفنی با کسی حرف نزنم مگر خیلی کارم ضروری باشه اونم در حد کوتاه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا اروم شدین باهم صحبت کنید که جمع بشه 

به شوهرت بگو وقتی ناراحته بگه امروز ناراحتم ازم نپرس چرا 

اینجوری بهتره تا دعوا و کتک کاری

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

مردهاکلا به طرف خودشون خیلی بهامیدن  شماهم منتظردختردایی بودی زورش گرفته برای دفعه بعدزرنگ باش باهمین دعواها روها بازمیشه حرمتها شکسته میشه خدای ناکرده طلاق ها هم زیاد شده یکم صبوری کن باسیاست  بروجلوو

اینکه همسرت حق نداشته اینکارو بکنه شکی در اون نیست و در هر صورت باید ادم باشن ولی اصلا بعد از سر کار باهاش در مورد هیچ کاری حرف نزن مخصوصا قبل ناهاراصلا هم بخاطر بقیه زندگیتونو تلخ نکنیدبهر حال خانوادتون عزیزن براتون هر چقدرم بد باشن این کنترل نکردن خشم دلیل تربیت نادرست نر های ایرانیه زورم اومد بگم مرد😬