2777
2789
عنوان

خاک سپاری ناصر تقوایی چقدر قشنگ بود😍

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون وصیت کرده بودن با لباس سفید بیاین و خوشحال باشین پسرش استوری کرد

لباس سفید رو وصیت کرد

دست زدن و رقصیدنم وصیتش بود؟

ولی دیگه کلمه با اصالت رو تچسبون به همچین رفتاری

حتی تو اروپا هم مرده رو با لباس سیاه و سکوت بدرقه میکنن با احترام

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

طبق وصیت خودشون عمل کردن دیگه 

واقعاً خود من بخوام بمیرم میگم نه کسی مشکی بپوشه نه الکی گریه زاری کنه و بعدش موقع غذا دادن نگران رنگ نوشابه باشه 

تازه میگم غذا هم ندن جاش برن یه پولی بدن به خیریه ای جایی اگر در توانشون هست اگر هم نیست که کلاً بای بای 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چرا واسه خاک سپاری کل میکشیدن؟

بابا ناصر تقوایی گفته بود سر مراسمم خوشحال باشین و غم نداشته باشین لا لباس سفید حاضر شین 

همسر و بچه هاش راضی بودن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

ظرفیت چیو دقیقا من حتی خارج هم همچین مسخره بازیهایی رو ندیدم همه حالت صورتشون غمیگین اینا انگار اومد ...

وصیت خودش بوده

ضمنا کسایی که به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارن مرگ رو چیز خوبی میدونن نه بد

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

هیچ جای دنیا هورا و دست نمیزنن 

همه سرها خم و با احترام و سکوت بدرقه میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وصیت خودش بودهضمنا کسایی که به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارن مرگ رو چیز خوبی میدونن نه بد

اتفاقا برعکس

اینا مرگ رو پایان همه چیز میدونن...اگر ذره ای به دنیای پس از مرگ اعتقاد داشتن این کارا رو نمیکردن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
طبق وصیت خودشون عمل کردن دیگه واقعاً خود من بخوام بمیرم میگم نه کسی مشکی بپوشه نه الکی گریه زاری کنه ...

اینکه سفید بپوشن و گریه نکنن درسته 

ولی دست زدن و کل کشیدن معنای شادی میده که موافق مراسم ختم نیس

قشنگتر اینه که به سکوت بگذره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خودشون وصیت کرده بودن با لباس سفید بیاین و خوشحال باشین پسرش استوری کرد

به نظرت اگر یکی وصیت کنه که سر خاکم مراسم عروسی بگیرید، اطرافیان باید یه مجلس عروسی اونجا برگزار کنند؟

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk