2777
2789

حالم داره از خودم بهم میخوره

از زندگیم از تلاشایی که نکردم

اصلا اصلا اعتماد بنفس ندارم تازه اونم قراره برم رشته اموزش ابتدایییی که کلی تدریس دارع💔💔

رشتمم دوست ندارم میخوام بخونم واسه فرهنگیان ولی حتی اگ قبولم بشم میشه ۲۱ سالگی وارد دانشگاه میشم🙂

هیچیییی نخوندم واسه کنکور واسه اندامم رژیم گرفتم ۱ ماه و نیمه ولی چاقم هنوز

من چطور با این هیکل برم دانشگاه صبح تا شب تو فکرم دیوونه شدم دیگ یهو نشستم ی دلشوره عجیب میاد سراغم و استرس میگیرم یهو ته دلم خالی میشه

میدونم میتونم ولی واسش تلاشی نکردم🙂💔

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بری دانشگاه میبینی همه جور آدمی هس از لاغر که عین چوب شوره تا تپل 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه خودت میگی تلاش نکردم و نمیکنم پس اینجوری رفتار نکن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

تو دانشگاه ما چند تا فرد چاق بود کسی کاریش نداشت، اتفاقا میگفتن اهل مطالعس

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وا مگه چقدر اضافه وزن داری 

والا من رفتم دانشگاه هم قدم کوتاه بود هم تپل بودم .

اونجا به این چیزا اهمیت نمیدن 

رژیمتم ادامه بده ،،زمان میبره گوشت بدن آب بشه. 

بی خیال زندگی تو بکن 

خدایا شکرت.
بری دانشگاه میبینی همه جور آدمی هس از لاغر که عین چوب شوره تا تپل

دارم میمیرم خیلی حالم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

قد و وزنت؟

۱۶۶

وزنم ۸۷🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا پنجاه شصت سال دیگه با همین هیکل باید بری عروسی دانشگاه سرکار توخیابون با همین هیکل باید حتی دوراز جون بمیری اگه دوستش نداری همت کن از امروز کمتر بخور 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دارم میمیرم خیلی حالم بده

نمیر

تلاش کن لاغر کنی

رژیم بگیر پیاده روی کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"