2777
2789

از وقتی دخترم بدنیا اومده میخوام یه دستبند واسش بخرم که قیمت طلا همینجور میره بالا 

الانم که طلا بالای ده میلیون شده برای یه دستبند باید کلی پول بدم

همیشه آرزوداشتم دختردار بشم براش کلی طلا بخرم

حالا الان همون یه دستبندم نخرم رو دلم میمونه

شوهرم هم میگه حالا الان چه کاریه تو اوج قیمت بری دستبند بخری ومیاد پایین وگفتن بعد عید بشدت افت میکنه قیمت طلا و فلان

حالا به نظر شما چه کنم من؟

الان نوسان زیاد داره ولی فکر نکنم دیگه افت کنه کی ارزون شده که اینبار بخاد بشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم که اعصابم خط خطی شده

منم شوهرم میگفت میریزه محلش ندادم طلای ده تومن /9900 دوتا پلاک گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
میگن توافق میشه میریزه

کف طلامسال ۹تومنه من دومیلیاردپول دارم بااین چرندیات دست دست کردم پارسال کف طلا۶تومن بودبریزه هم نهایت ۱۰تومنه کفشه محاله کمتربشه چون انس جهانی بالاس 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

هزار تومن بیاد پایین شوهرم مغزمنو میخوره

اگه اینجوریه پس صبر کن رفت بالا تو مغز اونو بخور اجبارش کن برات بگیره بگو من بخاطر تو ضرر کردم وگرنه همون موقع میخریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم گرفتم مگه میخوای زود بفروشی میخوای نگه داری چندین سال قطعا برات سود داره فقط کم اجرت بخر

شوهرم میگه بریزه ده تومن اینور اون ور میشه و پول از زیر سنگ در میاد علف خرس نیس ک