2777
2789
عنوان

تو این وضعیت طلا بخرم نخرم لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست
شوهرم میگه بریزه ده تومن اینور اون ور میشه و پول از زیر سنگ در میاد علف خرس نیس ک

نمیریزه الان توبورس معاملات اتی طلابرای اردیبهشت ماه داره طلاگرمی ۱۵تومن معامله میشه توخودت ببین وضع چقدرخرابه چون امریکا وچین شکرابه چین ذخایرطلاش روداره زیادمیکنه تاپایان ریاست جمهوری ترامپ طلاصعودیه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره هم بالا دیگه نمیخره خخخهمین الانش نمیزاره

اگه پول داری از خودت اصلا بهش نگو بخر بده مامانت نگه داره 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دستبندو میشه زنجیرشو بعدا اضافه کرد اما النگو تنگ بشه دیگه باید ببری

به سلامتی دست دست نکن بعد۵ابان نرخ بهره امریکابیادطلابازم گرون میشه چون طلای ۸تومن به خاطرنرخ بهره امریکاتویه روزرفت بالای ده تومن مطمئن باش تادی ۱۳تومنه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

هیچوقت طلا انقدری ریزش نمیکنه که بخوایم بگیم اخیش... در حد 100-200 نهایت 400ت هست ریزشا، به نظرم هیچ وقت به قیمت طلا نگاه نکن. من بچه بودم یه پلاک زنجیر سفارشی مامانم واسم گرفته بود، که اندازه قیمت طلاش اجرت داشت به قولی ولی الان که حساب میکنی قیمتش 20 برابر شده. ولی اگه میخوای یکم وزن بیشتری بگیری کم اجرت یا دست دو بردار

شوهرم میگه بریزه ده تومن اینور اون ور میشه و پول از زیر سنگ در میاد علف خرس نیس ک

من همیشه تو گرونترین وقت خریدم همیشه هم نفع کردم خود دانی به خدا فقط با طلا این دو سه ماهه ۶۰ من بیشتر سود کردم

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

ممنون عزیزم انشاالله یه طلای خوب بخری به دل خوش استفاده کنی 😘

مرسی عزیزم 

فعلا که پولمو به دختر خالم قرض دادم

بده میرم میخرم از شوهرم پنهان میکنم میگم فعلا پولمو نداده