2777
2789
عنوان

چرا نزدیک پربود قیافم اینطوری میشه

124 بازدید | 16 پست

کلا قیافم یه شکلی میشه 

انگار زشت میشم

جوشای ریز زده پوستم 

انگار شفافیتشو از دست داده 

کدر شده 

هرچند پوست خودم خیلییی صاف و بدون جوش نیست 

جوش دارم ولی نه در این حد 

همیشه نزدیک پریود اینطوری میشم. ۱۰۰برابر بدتر میشه

ماله شمام اینطوریه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بله

من زیر چشمام گود و سیاه میشه 

پلک چشمم افتاده میشه

پوستم کدر و سیاه و گاهی رنگ پریده 

بدنمم بی جون و خسته 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم افتضاح میشه

الان کلی جوش تو گونه و چونه زدم از یه هفته پیش قراره دو روز بعد پریود شم

هر ماه اینجوریه 

تا میاد پوستم یکم خوب شد دوباره پریودی میاد متنفرم ازش

لایک نفرمایید با تشکر

من خودم پوستم یک سرخی داره تو این ایام پوستم سفید گچی میشه انگار خون ندارم چهرم خسته میشه موهام بد حالت دستام خشک حوصله ندارم بیشتر روح درگیره جسم رو میندازه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»