2777
2789
عنوان

چقدر آدم می‌تونه پرو باشه

406 بازدید | 55 پست

خواهرم رو میگم با دومادمون قرار بود ساعت هشت صبح که الان باشه برن پی کارشون گرفتن خوابیدن پاشید برید گمشید دیگه ،ادم تو خونه خودشم آسایش نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااا چ طرز حرف ز زدنه 💔🙁خواهرته ها

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

به شما چکار دارن؟

قرار بود امروز هشت صبح گورشون رو گم کنن منم از وقتی اومدن رفتم تو اتاقم حتی سلامم نکردم از بس ازشون متنفرم مادرم رفته سر کار فقط منم تو خونه پاشن برن گمشن دیگه 

خونه مادرشوهرم 

دخترا و شوهراشون و نوه هاشون و....‌میان . چند روزم می مونن .

میخورن میریزن میپاشن . کلی هم پرو هستن . هیچی اصلا .

کسی هم حرفی نمیگه بهشون ‌. جاریم و بچه هاشم که کلا اونجان  . 

من خودم نمیتونم تحمل کنم میرم دو سه ساعت میشینم برمیگردم خونه خودم .

ولی اونا  نه . راحت . 

خونه پدرو مادرشونه . اگه تو خونه تو موندن حق داری  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .