2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 44825 بازدید | 395 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا متنفرم البته در عین حال دوسش دارم ولی ازش گله دارم گلهههههههههههههههه

انقد خودتو اذیت نکن من تو اوج خوشبختی بابامو از دست دادم سنی نداشت بابام همه زندگیم بود عاشقش بودم فکر میکردم اگه نباشه منم دووم نمیارم پنج سال گذشته و مثل روز اول هنوز داغم تازه ست می‌دونم چی میگی خیلی سخته ولی سعی کن خودتو جمع و جور کنی مشکلات همیشه هست یکی مثل تو به قول خودت از اول زندگیت بود یکی مثل من مثل یک سونامی یک دفعه میزنه تمام وجود تو نابود می‌کنه چاره ای نیست جز تحمل کردن

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺

برات دعا کردم که خدا به شما صبر و به مادرتون سلامتی بده 

حمد شفا هم براشون خوندم، خدا بزرگه

من با کاربری که گفتن این امتحان الهی هستش موافقم ولی خب یک امتحان خیلی سخت

خدا کمکتون کنه، فقط از دستمون دعا برمیاد

به نظرم با دکتر روانپزشک هم مشورت کنید، باید بستریشون کنین یا قرص توی آب یا شیر خشکشون حل کنین بهشون بدین

دوست عزیزم برگ سنا روده رو حسابی شل میکنه

انجیری که خوابوندی توی روغن زیتونم همینطور

کاش مامانتونو بزور ببرید پیش روانپزشک

اگر تهران هستید حتما ببرید پیش دکتر معنوی توی جردن عالیه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

از نظر شما وقتی یکی به این مرحله رسید باید دیگه کلا بدون غذا بمونه و هیچی نخوره؟! هر دکتری هم بری می ...

نه زن گنده ای ک غذا براش آماده میکنن فریاد میکشه 

این برای بچه ها هست ک بد اخلاق و بی اشتها میشن 

اون یبوستو بهونه کرده 

اشتها ندارع چون ضعیف شده خیلی 

کمبود ویتامین داره  بی لشتهلس

کاری نداره آب که میخورهیه قزص سبپروهپتادین تو اب حل کنید نمیفهمه مزه شو اب خواست بدین بخوره

چنان اشتهاش باز میشه که نگاه نمیکنه یبوست میشه یا نهفقط میخاد بخوره

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
دست خودش نیست نکنید اینکارو باهاش سن بالا میره این حالتا بوجود میاد مثل یه بچه میشن

خدا ما رو قبل این روزا بکشه😭 فکر کن بچه بزرگ کنی بعد بیاد توی سایت آرزوی مرگتو بکنه .فکرشم کردم چشام پر شد 🥲🥲

کاربری دست دو نفره ✋️