2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 65428 بازدید | 406 پست

اسی میگه مادرم فوبیا داره هیچی نمیخوره ، روانی شدم 

بقیه میان داغ میزارن رو دل اسی که تو بی رحمی چزا به مادرت گفتی بمیره و از این حرفا 

دوستان زود قضاوت نکنید 

وقتی آدم می بینه عزیزش زجر میکشه حتی به مرگشم راضیه که راحت بشه 

این از رو سنگدلی نیست این برای به آرامش رسیدن طرف هست

تو رو خدا درک کنید

💜Army. For ever💜✌️
وای من تو رو یادمه میگفتی مامانم روزی 8 تا لیوان چایی داغ میخوره هی بهش میکیم نخور میگه دوست دارم اخ ...

مگه چایی دور از جون باعث سرطان میشه؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چایی داغ خیلی بده

پس داغ ضرر داره 

عادی ضرر نداره نه؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

والا بدبخت گیر عجب خر هایی افتاده

از نظر شما وقتی یکی به این مرحله رسید باید دیگه کلا بدون غذا بمونه و هیچی نخوره؟! هر دکتری هم بری میگه کن کم بهش غذا بدید تا مجدد به غذا بیوفته، تا حالا ندیدی بیمار غذا نخوره؟! 

الهی بگردم یاد مادر خودم افتادم اونم روزای آخر چیزی نمی‌خورد سرطان داشت اذیتش نکنید بذارین راحت باشه خدا بهش سلامتی بده ولی علائمی ک گفتی نشونه....

فقط راحتش بذارین

دوستانی که دارید به بقیه توهین میکنید که استارتر گفته مامانم چیزی نمیخوره، چرا میگید فلان بخور بهمان ...

عزیزم با این شرایطی ک اسی میگه مادرش اوضاعش خوب نیس داره فوت میکنه فک کنم شما همچین کیسی ندیدی الهی هیچ وقتم نبینی من مادرم تو همین شرایط بود این افراد با این چیزا اوضاعشون خوب نمیشه تو این شرایط فقط باید بیمار آرامش داشته باشه با این کارا بیمار فقط بیشتر عذاب میکشه الهی هیچ کسی عزیزشو تو این شرایط نبینه

اسی کاش وقتی خوابه امپول ارامبخش بهش بزنید مطلق بخوابه بعد سرم غذایی بهش وصل کنید

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم با این شرایطی ک اسی میگه مادرش اوضاعش خوب نیس داره فوت میکنه فک کنم شما همچین کیسی ندیدی الهی ...

خدا رحمتشون کنه

چقد درد داشت کامنتتون

مادربزرگم...

دو ماه آخر رو پیشش موندم، بدون اغراق براش ۱۰ مدل غذا و خوراکی می‌آوردیم که شااااید میلش بوشه از یکیش دو قاشق بخوره

مجبور بودم یه سفر برم، موقع خداحافظی بغلش کردم با چشم گریون گفتم توروخدا فقط غذا بخور

آخرین جمله ای بود که گفتم بهش ♡

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
برو عطاری، ده تا برگ آلورا بخر و روش تهیه شو از اینترنت ببین بپز مادرت بخوره. خوب میشه.اینقدر هم دلس ...

قضاوت نکنید عزیزم

چون زجر مادرشو میبینه این حرفو میزنه

این مرحله که طرف راضی میشه و دعا میکنه دور از جون عزیزش بمیره، یکی از سخت ترین مراحله

ان شاءالله هیچ کس دچارش نشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)