2777
2789
عنوان

امروز مدرسه پسرم جشنواره غذا دارن گفتن با تزئین باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 105 پست
هفته پیش هم روز جهانی تخم مرغ بودچند روز پیش روز جهانی غذا بود بما گفتن آش بیاریداین هفته هم هفته تر ...

وای خدایش من ک حوصله این قر و فرا مدرسه رو ندارم بابا مدرسه اسمش بزارید روش بمونه

محل تحصیله چرا همچی قاطی میکنن اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی افرینن من شاغلم بخدا داره پدرم درمیاد از این کاردستیا یه بار گفته بودن مادرت طراحی دوخت خونده ...

نباید موقع ثبت نام راستش رو بگی

دوستم شوهرش نجار هست 

پارسال پدرش رک درآوردن 

امسال پایه هفتم گذاشت بچشو 

از اول هرچی گفتن شغل بابای دانش آموز چیه گفت شغل آزاد

نگفت نجاره

آخ نگو که از دیروز تا حالا گیر این صبحانه سالم امروزم جیگرمونو خون کرده مدرسه با هر روز یه مدل بهانه

حالا منی ک بچم اصلا اهل صبونه نیس

همه پنیر و تخم مرغ و خیار و گوجه

پسر من پاستا🥴

واییی افرینن من شاغلم بخدا داره پدرم درمیاد از این کاردستیا یه بار گفته بودن مادرت طراحی دوخت خونده ...

عزیزم،اره بخدا درکت میکنم! من از اون مدل ادمهایی هستم که وقتی بخوام کاری رو انجام بدم100خودمو میذارم ولو اینکه اون کارو دوست نداشته باشم! همسرم مدام میگه ولش کن یه چیز ساده درست کن بده ببره ولی واقعا خودم عذاب وجدان میگیرم😅چهارشنبه معلمشون گفته بود مامان فلانی خیلی خلاقیت داره براش دست بزنید😅(جالب اینجاست که میدونه مادرا درست میکنن و بازم کاردستی میده)!!!!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
وای خدایش من ک حوصله این قر و فرا مدرسه رو ندارم بابا مدرسه اسمش بزارید روش بمونهمحل تحصیله چرا همچی ...

همین شده که میانگین معدل بچه ها توی کشور اینقدر پایین اومده

آخه بجز بخور بخور و جشن که کار دیگه ایی انجام نمیدن تو مدرسه

وای خدایش من ک حوصله این قر و فرا مدرسه رو ندارم بابا مدرسه اسمش بزارید روش بمونهمحل تحصیله چرا همچی ...

الان توی نسل قبل فقط درس دادن چی شد که الان با این ها مخالف باشیم اتفاقا این جشن ها برای اینه که بچه ها کلی چیز یاد بگیرن مثلا شما جای پاستا درست کردن میتونستی براش صبحانه واقعی بذاری تحت شرایط اونجا می‌خورد  صبحانه براش عادی میشد 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شاید در کنار دوستانش جو‌گیر میشد میخورد آش و عدسی اینا نمی خوره ؟

ن اصلا لب نمیزنه اسمشونم بیار جیغ میزنه

ن متاسفانه عدسی و اشم دوست نداره

ولی فرنی رو میخوره ک ارد و نشاسته نداشتم تو خونه

همین شده که میانگین معدل بچه ها توی کشور اینقدر پایین اومدهآخه بجز بخور بخور و جشن که کار دیگه ایی ا ...

عزیرم اون معدلی که میگید مال دبیرستانه و و این جشن ها مال دبستان و راهنماییه اگه معدل اومده پایین دلایل دیگه داره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان توی نسل قبل فقط درس دادن چی شد که الان با این ها مخالف باشیم اتفاقا این جشن ها برای اینه که بچه ...

عزیزم چندبار گفتم اصلا لب نمیزنه

اسم پنیر و تخم مرغ و صبونه رو بیارم قاطی میکنه

دیگه قید مدرسه رم میزد اگه اصرار میکردم

خیلی بد غذاس جز پیتزا و ماکارونی و پاستا

هیچی دوس نداره 

من اگه اینو میزاشتم براش قید مدرسه رو میزد ولی عالیه نوش جون بچت

پسر من کلا بد غذا نیس  چیزی نیس که بتونم اسم ببرم که نخوره شاید فقط بادمجون داخل خورشت و انار بر عکس پسر دومم