2777
2789
عنوان

امروز مدرسه پسرم جشنواره غذا دارن گفتن با تزئین باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 105 پست
من یه لقمه نون و پنیر و گردو گذاشتم .صبحانه سلامت داشتن.یه بار کله پاچه و یه بار هم حلیم گرفت قبلا ب ...

ارزو مونده به دلم یبار پسرم پنیر رو تست کنه

اصلا حاضر نیس لب بزنه بفهمه چی هس

میوه و اجیل رو ک نگو 

اینهمه میوه تابستونی رنگاوارنگ بخدا اگه یبار 

تست کنه مزه شون رو بچشه مونده تو دلم 

پسته و بادام میگیرم نگاشونم نمیکنه🤕😭

اصلا یه چیز عجیبیه پسرم

عزیزم چندبار گفتم اصلا لب نمیزنهاسم پنیر و تخم مرغ و صبونه رو بیارم قاطی میکنهدیگه قید مدرسه رم میزد ...

این غذا ها واقعا برای رشد بچه مناسب نیستن و با کلی مشکل که اضافه وزن و چاقی یکیشه مواجهش میکنن اتفاقا یکی دیگه هم اینجا گفت بچه اش اهل صبحانه نیست ولی براش گذاشت و در کمال تعجب خورد شما هم باید جای تغذیه نامناسب سعی کنید عادتش بدید براش بذارید تهش برش میگردونه خونه حیلی بهتر از خوردن پاستا سر صبحه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون بچس هی نگو فقط پیتزا و ماکارونی اینا برای کبد خوب نیست الان که بچس سبک غذاشو عوض کن وگرنه بزرگ بشه هزار جور مریضی میگیره. از الان زورت بهش نرسه واویلا 

هزار مدل صبحانه یا سالم داریم 

حلیم .ارده شیره . حلواشکری . عسل و کره . و... اینقدر چیزای کم خاصیت بهش نده 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

شورشو درآوردن دیگه

معلم دخترم هفته ای دوبار آزمایش میخواد

یه بار روغن 

یه بار شکر

یه بار آرد

یه بار نمک

یه بار ماسه

انگار بنایی داره

سری آخری روغن بود

ندادم ببره

گفتم میریزه رو خودش

یه بار اینو چاپ کن

یه بار اونو چاپ کن

خلاصه معلم شورشو درآورده

پسر من کلا بد غذا نیس چیزی نیس که بتونم اسم ببرم که نخوره شاید فقط بادمجون داخل خورشت و انار بر عکس ...

چیزایی ک پسرم تا حالا خورده و دوست داشته

شاید به اندازه ی انگشتای دست باشه

اصلا خیلی مدلش عجیب غریبه

مگه میشه بچه ن از میوه خوشش بیاد ن از اجیل

ن سبزیجات حتی حاضر نیس یبارم ک شده

تست کنه ببینه چی هستن اصلا 

جز انار و موز هیچ میوه ای رو تست نکرده تا حالا

اسفناج تفت بده کمی پنیر پیتزا بریز روش تو نون تست بزار ساندویچ ساز 

یا سیب زمینی آبپز و پنیر پیتزا بزار ساندویچ ساز 

ساندویچ تون و پنیر و کره با نون تست بزار ساندویچ ساز 

-خدا

مادرای قدیم شکل غذا رو عوض میکردن میدادن به خورد ما هر طور شده اینکارو باید کرد 

-خدا
عزیزم اون بچس هی نگو فقط پیتزا و ماکارونی اینا برای کبد خوب نیست الان که بچس سبک غذاشو عوض کن وگرنه ...

دقیقا یکی از توصیه هایی که یه دکتر تغذیه خیلی خوب به من کرد این بود که به عادت های غذایی بد بچه هاتون دامن نزنین و مدام اون رو مخصوصا جلوشون به زبون نیارین مثلا انگار من نمیفهمم که تو این چیز رو دوس نداری برا همین برات میارم مثلا هیچ وقت نباید گفته بشه جلوش پسر من اینو دوس نداره مثلا میگفت دقیقا برعکس عمل کن با وجود اینکه میدونی پنیر دوس نداره هر روز سر سفره صبحانه یه تیکه پنیر تو بشقابش بزار بالاخره یه روز هم که شده از اون بتی که برا خودش از اون خوراکی ساخته کنار میاد و امتحانش میکنه 

چیزایی ک پسرم تا حالا خورده و دوست داشتهشاید به اندازه ی انگشتای دست باشهاصلا خیلی مدلش عجیب غریبهمگ ...

میدونی گلم توی مدرسه بچه ها چیزایی رو که دوست ندارن رو مطمین باش میخورن

چیزایی ک پسرم تا حالا خورده و دوست داشتهشاید به اندازه ی انگشتای دست باشهاصلا خیلی مدلش عجیب غریبهمگ ...

واقعا خیلی سخته و مهم تر از همه بدن خودش که به تمام مواد مغذی نیاز داره و اینجوری خیلی چیزا به بدنش نمیرسه

عزیزم اون بچس هی نگو فقط پیتزا و ماکارونی اینا برای کبد خوب نیست الان که بچس سبک غذاشو عوض کن وگرنه ...

بخدا هر کاری میکنم لب نمیزنه 

هر چی بدم بهش حتی میوه میگه حالم بهم میخوره

مگه من دلم میخاد هیچی جز ماکارونی نخوره

انواع اقسام اجیل و میوه رو میخرم جیغ و داد و بیداد میکنه پرت میده اصلا میلی به چیزای مفید

و سالم نداره 

البته شیر و فرنی ام دوس داره ولی وسایلش

رو نداشتم درست کنم 

ای خواهر دس رو دلم نزار ک خونه از کج سلیقگیش

توی غذا خوردن😔