2777
2789

شوهرم و برادرش توی یه سوپر مارکت شریک اند

شوهرم یه مبلغ چند سال پیش گذاشته دست داداشش با اون پول کار می‌کنه و هر ماه سودش رو به این میده مبلغشم هر ماه متغیره اینم به من اصلاً پول نمیده یا اگه بده با کلی التماس و خواهش میده و بعدشم پس میگیره تا در طول ماه سر هر مسأله پیش پا افتاده ای دعوا راه میندازه و قسم میاره وسط و بهم نمیده کلا با پول منو کنترل می‌کنه و تادید با خواهر شوهرم راحت ترم تا برادرشوهرم می‌خوام بهش بگم تا به اون بگه هر ماه به 3 تومن از اون حقوق شوهرم کم کنه و به من بده و شوهرم نفهمه چون یه قرعه خونگی نوشتم 2 ماه رو داد این ماه زد زیرش و قسم خورد که دیگه نمی‌دم منم خواستم بیام بیرون میگن 4 میلیونی که دادی میسوزه و هم اینکه من به پول این قرعه واقعاً نیاز دارم و هم اینکه یه مریضی دارم که یه سری دارو گیاهی و‌ اینا نیاز دارم یه سری هم قرص که پولشم زیاد نمیشه ولی. این نمیدهم نظرتون چیه ؟

اینم بگم این 3 تومنی که من می‌خوام 1 بیستم حقوق ماهانه شوهرم میشه و خیلی راحت همه جا پول خرج می‌کنه ولی به من نمیده نه می‌زاره کار کنم نه بهم میده 

چیکار کنم واقعا گیر یه روانی افتادم 

سه تا بچه ام آوردم براش و دارم بزرگ میکنم ولی......

اینم بگم من خیلی با اون برادر شوهر بزرگم رو دروایستی دارم و آرش خجالت میکشم میترسم فکر کنه دارم کار بدی میکنم نمی‌دونم چه فکری می‌کنه یا قبول می‌کنه یا نه ولی خسته ام شدم 11 ساله ازدواج کردم و شرایط همینه این ماه هم هزار تومان بهم نداده فقط یه اصلاح رفتم 100 تومن اونم کارتشو داده کشیدم و آوردم همین کارت یارانه رو هم ازم گرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریدبابرادرهمسرتون حرف بزنیدوشرایط زندگیتون بگید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اولن اصلا بدون اطلاع همسرت کاری نکن. دوما از هیشکی جز همسرت پول نخواه. سوما یعنی همسرت پول داروهات رو هم نمیده؟ خیلی عجیبه! چهارما این قرعه کشی که میگی همسرت در جریانش هست یا نه؟ 

مستقیم با برادرشوهرت صحبت کن

نزار خواهرشوهرت بفهمه هروچقدر صمیمی باشه کم کم همه جا پخش میشه و دردسر برات میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

وااااا 

میگی ۳ تومن یک بیستم حقوق شوهرته،عذر می‌خوام شوهرت پولشو میخواد ببره تو قبر با خودش دور از جون؟؟؟چرا بهت نمیده؟؟یعنی چی؟؟؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
برادرشه هابهش نمیگه؟؟

نه اگه قبول کنه نمیگه ولی من خیلی حس بدی میگیرم ولی راهی نداشته برام خونواده خودمم ندارن که ازشون بگیرم قرعه نوشتم و یه مقدار دارو لازم دارم که نمیخره برام

براش غذا درست نکن دست به سیاه و سفید نزن. شما نوکر و کلفتش نیستی که کارای خونشو بکنی وقتی اون درآمدشو مال خودش میدونه. 

بعدم بچه رو برا شوهرت نیاوردی. بچه رو واسه خودت آوردی و میتونستی نیاری عزیزم. 

وای چقدرتلخ ودردناک ......بگوبه برادرش بلاخره از  جایی شروع کن این نشدیه راه دیگه  این عده سرطانی نقطه ضعفی نداره ازکسی حساب نمیبره کمک بگیری آهایه کاردیگه میتونی چندوقت بچ هاروول کنی بری بلکه به خودش بیاد بچه بزرگ کردن به این راحتیانیست

از اول زندگی ظلم کردنشو پذیرفتی الان دیگه فایده ای نداره و تورو با یه چشمی نگاه میکنه که دور از جون انگار لیاقتت همینه

چطور برای همچین مردی سه تا بچه آوردی؟؟؟

من جای شما باشم بچه ها رو ول میکنم و میرم خونه ی پدر و مادرم

وطن ای مادر غمدیده ام.......