2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیدهم به نظرتون از برادرش بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 81 پست
مشکل ت بیشتر از یه قرعه کشی و پول داروئهبا خواهرشوهرت اگر آدم خوبیه و نتیجه دارهکلا در مورد رفتارهای ...

اتفاقاً بهش گفتم میگه نزار بفهمه بهم زنگ زدی من خودم نامحسوس بحثش پیش بیاد باهاش صحبت میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم به مامانم نمیداد،از یه تایمی به بعد مامانم کار خونگی برداشت،نه مثلا سبزی و پیاز و ایناها،ح ...

خاک تو سر مردای بی لیاقت.مامانم مرد و پولای بابام رو زن داداش به باد میدن.بمیرم مادر قشنگم بمیرم واسه دل خونت

بخصوص درمورد وزنت اصلا حرفش و گوش نده

واقعاً اصلاً نمیتونم چاقی رو تحمل کنم افسرده میشم کولیت روده و مشکلات گوارشی هم دارم که اصلا نمیتونم 3 تا بچه بدنیا آوردم میگه باید مثل اون موقع بشی که نه ماهه باردار بودی صورتت چاق بشه بهت میاد میگم مگه همچین چیزی میشه الآنم چاقم آه 67 کیلو یا بیشتر که نسبت قدم باید 57 باشم مجبورم هر چی میگه گوش دادم ولی این به مورد رو موندم توش دیگه نمیتونم کبد چرب و دارم هنوز

واقعاً اصلاً نمیتونم چاقی رو تحمل کنم افسرده میشم کولیت روده و مشکلات گوارشی هم دارم که اصلا نمیتونم ...

آفرین گوش نده

احساس کردم و چون نمیشناسم ایشون رو نمیشه دقیقا بگی

احساس کردم میخواد از ریخت بندازتت که پاگیرتر بشی

حالا هر کاری کردی علی الحساب دیگه لطفا بچه نیار برای همچین شوهری!

نه اون که اصلاً با این اخلاقای گندش هنوز هم بعد 3 تا دنبال بچه ای و میگه خدا کنه دوقلو بشه جلوگیری با کاندوم با اونه خیلی میترسم یه کاری کنه می‌خوام قرص بخورم و همه‌ی عوارضشم به جون بخرم چون اصلاً نمی‌خوام بچه بیارم تا الآنم از سن کمم سو استفاده کرده کنم حالیم نبوده قبلاً قرص نمیخ.رم میگفتم واسه رابطه ای که ماهی یک یا دوباره چرا هر روز قرص هورمونی بخورم ولی دیگه مجبورم 

آفرین گوش ندهاحساس کردم و چون نمیشناسم ایشون رو نمیشه دقیقا بگیاحساس کردم میخواد از ریخت بندازتت که ...

احتمالش هم هست چون خودش ورزش می‌کنه و غذاش رو کنترل می‌کنه هیچ هم راه می‌ره تو خونه که اینجام چربی داره و چاق شده و غصه میخوره به من میرسه اینجوری میگه منم میگم من که نمیتونم همیشه مثل موقعی که باردار بودم و صورتم ورم داشته و چاق بودم باشم موقعی که با من ازدواج کرد من 13 سالم بود و به زور50 کیلو بودم میگم تو که چاق دوست داشتی چرا منو گرفتی ولی خب منم چون چاق شدم رو بارداریام الان به مقدار صورتم ریخته و خیلی بهم نمیاد ولی نمیتونم با 25 سال که هنوز نشدم 80 کیلو بشم فقط واسه صورت

به برادرش بگو چیکار می‌کنه ولی نگو از حقوقش دزدکی بهت بده بگو برای من ماهانه پول بریزه

یعنی به شوهرم بگه ماهانه برام پول بریزه ؟

قبولم کنه فقط جلوی اون میگه باشه ولی از ایناست که تا حالا صد بار قرار شده بهم پول بده یه مبلغی ولی سر به مسئله کوچک که پیش میاد اولین کار این پولها رو قطع می‌کنه تا حالا صد بار کارت یارانه رو داده بهم که ولی تا سر برج 20 بار حین بچه ها ازم پس گرفته الآنم که قسم خورده و کامل گرفته قسم خورده که دیگه بهت هزار تومنم نمی‌دم تا وزنت بیاد بالا لاغرم نیستم 67 کیلو ام میگه باید بشی 80 الان فازش چاق شدن منه و من نمیتونم چون مشکل گوارشی دارم خیلی اذیتم میشم

بگو پول بده میرم صورتم و بادکنک کنم برات ول کن تو چاقی کلی مریضیه

میگم ولی حالیش نمیشه خیلی لج بازی و بی منطق گجیر یه روانی افتادم که 3 تا بچه دارم ازش بدم جور دست و پامو بسته 

احتمالش هم هست چون خودش ورزش می‌کنه و غذاش رو کنترل می‌کنه هیچ هم راه می‌ره تو خونه که اینجام چربی د ...

عزیزم برای صورتت هزار راه هست که آخریش چاقی ه

که اونم بدترش میکنه

بهش بگو اوکی صورت پر میخوای پول بده برم دکتر پوست و کار زیبایی انجام بدم

چاق بشم با سه تا بچه از دست و پا می افتم

بابای منم به مامانم نمیداد،از یه تایمی به بعد مامانم کار خونگی برداشت،نه مثلا سبزی و پیاز و ایناها،ح ...

کارم نمیاره انجام بدم چرخ خیاطی دارم به بار روبالشی دوختن گذاشتم سایت دیوار خوبم فروش رفت تا فهمید جلومو گرفت