2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیدهم به نظرتون از برادرش بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 81 پست
وااااا میگی ۳ تومن یک بیستم حقوق شوهرته،عذر می‌خوام شوهرت پولشو میخواد ببره تو قبر با خودش دور از جو ...

نمیدهم سر لج بازی و میخواد اذیتم کنه میگه باید مطیع کامل من باشی تا بهت بدم همین الآنم مثل زندونی ام نه می‌زاره برم بیرون نه دوستی دارم سن کم ازدواج کردم نداشت درس بخونم و کار کنم الآنم میگه من زن چاق دوست دارم باید 80 کیلو بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه قبول کنه نمیگه ولی من خیلی حس بدی میگیرم ولی راهی نداشته برام خونواده خودمم ندارن که ازشون بگ ...

با خودِ برادر شوهرت حرف بزن بگو شوهرت چه بلایی سرت آورده. به همه بگو بدونن با چه عتیقه ای زندگی میکنی و تکلیف زندگیتو معلوم کن. 

نه اگه قبول کنه نمیگه ولی من خیلی حس بدی میگیرم ولی راهی نداشته برام خونواده خودمم ندارن که ازشون بگ ...

مشکل ت بیشتر از یه قرعه کشی و پول داروئه

با خواهرشوهرت اگر آدم خوبیه و نتیجه داره

کلا در مورد رفتارهای شوهرت صحبت کن

همه این مواردی که گفتی هم اول به برادر همسرت بگو.بعد حرف اصلی رو بزن. با شوهرت هم اولش صحبت کن بگو تو وظیفته هر ماه به من یه مبلغی بدی.

یه وقت خودت تنها بیرون باشی بخوای چیزی بخری؟ یا یه وقت نت بخوای بخری پس چیکار میکنی؟؟

با خودِ برادر شوهرت حرف بزن بگو شوهرت چه بلایی سرت آورده. به همه بگو بدونن با چه عتیقه ای زندگی میکن ...

اصلاً باهاش راحت نیستم بعدشم نمی‌دونم کی خونه هست و کی سر کاره نمی‌خوام خانمش بفهمه

دلم گرفت...بابام به مامانم پول نمی‌داد همیشه مامانم به چشماش اشک بود و حسرت

بابای منم به مامانم نمیداد،از یه تایمی به بعد مامانم کار خونگی برداشت،نه مثلا سبزی و پیاز و ایناها،حالا اینجا واضح نمیتونم بگم،یه کاریه که با مواد شیمیایی هم سر و کار داره،الانم با شصت سال سن هنوزم کار می‌کنه و دستاش همیشه زخمه،پوست دستش نازک شده درد می‌کنه ولی میگه همین که یه عایدی دارم برا خودم خوبه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چاره ای نیست

یه خانمی همسایه ی مامانم بود اونم شوهرش خرید میکرد برای خونه ولی پول نمیداد این خانم خیلی مومن بود از دفتر مرجع تقلیدش پرسیده بود اونم گفته بود از چیزایی که میخره برای خونه میتونی بفروشی و پولش رو برداری برای خودت اینم برنج و حبوبات و..میفروخت به همسایه ها

میخوام بگم زن در این حد آزادی داره برای نفقه ش

چرا واسه پرداخت نفقه شکایت نمیکنی؟

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

برا بچه هاش خرج میکنه؟؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چون رودر وایسی داری حتما میده پولو . بهتره ب شوهرت بگی اگه ندی از داداشت میگیرم چون لازم دارم. اگه نداد از برادر شوهرت بگیر لازمم نیس ب خواهرش بگی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این اشتباه رو نکن،مسائل مربوط به زندگی خصوصی ات رو به بقیه نگو،به جاش سعی کن با همسرت به توافق برسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

اصلاً باهاش راحت نیستم بعدشم نمی‌دونم کی خونه هست و کی سر کاره نمی‌خوام خانمش بفهمه

به شوهرت بگو این زندگی نشد ؛ یا آدم میشی یا به همه میگم چه بلایی سرم آوردی.

مگه شما اسیرش هستی که برا پول دارو اینجوری به استیصال افتادی؟؟؟؟ مردا یا هر ماه واسه زنشون کارت به کارت میکنن یا کارت حقوقشون دست خانمشونه. مگه شما تو خونه کار نمیکنی؟ 

کنیز اون خونه که نیستی. خانم خونه ای. باید تکلیف زندگیتو معلوم کنی. اول با شوهرت حرفاتو بزن اگه فایده نداشت خانواده هارو جمع کن و به همه بگو شوهرت اهل زندگی نیس و خرجی نمیده. 

دیگه پول دارو نمیده چی بگم هرچی سرت بیاد تقصیر خودته که اصلا محل دادی به شوهرت تازه سه تا بچه هم به دنیا آوردی از این عتیقه. و برا پول دارو داری التماس میکنی!

حرفای ما تاثیری نداره چون اگه شما یه ذره عقل داشتی زندگیت به اینجا نمی‌رسید عشقم