2777
2789

این کت و شلوارها می ارزه 1400 بخرم؟ یا اون 1400 ئه رو انداختم توی جوی آب رفته؟ آخه بالاخره برای در و کوچه و خیابون یه تک پا رفتن که خوبه. نمی شه که کت و شلوارهای رسمی رو همه جا پوشید. برای زاپاس میخوام. ولی شیک باشه. به نظرتون ارزش داره؟ زود خراب میشن. نه؟ فکر کنم با این قیمت فقط برای یکی دوباره. آخه من هر بارم که برم حتی تا سر کوچه باز میام حتی آبکشی هم شده میکنم اگر ماشین نندازم

جنسشون سانتون صوفیاست این دو تا اولیه. اگر می پسندین بگین آبی کاربنیش خوشگل تره یا اون یکی ها که روشنن؟

اون سومی چهارمی هم مازراتیه با کراوات و کت و شلوار و شومیز همه روی هم به قیمت 1800. نظرتون چیه کلا؟

من تا حالا از اینا نخریدم فقط دوختم و مزد گرون دادم همیشه. با خودم میگم گور پدر ضرر. بذار یک بار امتحان کنم یا قابه یا کلاه. چیکار کنم نظرتون چیه. زیر پست ها هم نظرات پنجاه پنجاهه نتونستم تشخیص بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه تایپ کردی توضیح دادی ک ی کت و شلوار بخری یا نه؟؟خیلی عجیبی اسی

اون قدر عجیبم که هوشمم فراوونه شکر خدا. تا اسمت رو دیدم یادم افتاد که چند وقت پیش هم مثلا حدودای دو سه ماه پیش هم تو با همین نام کاربری اومدی زیر یه پست دیگمم نوشتی خیلی عجیبم. بیشتر شما عجیب به نظر می رسی که دنبال من و پست های منی عزیز. اما راحت باش. دیگه فضای مجازیه دیگه. ریش و قیچی دست خودت. می تونی وقت و عمر گرامیت رو این شکلی صرف کنی.

راستی برای شما این همه ست. برای من این همه نیست. من یه لپ تاپ خیلی حرفه ای جلو دستمه و دستمم توی تایپ فرزه. شاید باورت نشه هر چی که می نویسم اگر هزار خط باشه سه دقیقه هم طول نمی کشه. اگر خواستی راست و دروغش رو بسنجی یک بار که اومدی دوباره پست هام رو دنبال کنی تگم کن و یک متن بلند بالا رو صوتی بفرست تا در عرض چند دقیقه برات تایپش کنم. مطمئن باش برای من این همه نیست

بعدشم اینجا رو فقط برای پرسیدن سوالهای ساده مثل لباس و شلوار و دامن میخوام که یک سری دختر و خانم همجنس مشورت بدن و ارزش بیشتری برام نداره. شما هم خودت رو زیادی درگیر نکن.

اون قدر عجیبم که هوشمم فراوونه شکر خدا. تا اسمت رو دیدم یادم افتاد که چند وقت پیش هم مثلا حدودای دو ...

چون کلا خیلی عجیب غریبی

وقت گرانبهام رو برای تو‌عمرا هدر نمیدم، تو تاپیکای ب روز شده اومدی بالا

خدا شفات بده

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
چون کلا خیلی عجیب غریبیوقت گرانبهام رو برای تو‌عمرا هدر نمیدم، تو تاپیکای ب روز شده اومدی بالاخدا شف ...

نه عزیز. چند باری پیام دادی درست با همین محتوا. معلومه دنبال تاپیک های من هستی. باش به من ربطی نداره. چیزی که من اینجا می نویسم یعنی خودم اجازه دادم هر ننه قمری سر بزنه. برای من عادیه. راحت باش

چون کلا خیلی عجیب غریبیوقت گرانبهام رو برای تو‌عمرا هدر نمیدم، تو تاپیکای ب روز شده اومدی بالاخدا شف ...

اگر سؤالی هم داری بپرس جواب میدم الان که هستم مشکلی نیست. وگرنه جواب سوالام رو بگیرم از بچه ها رفتم دیگه دستت نمی رسه به پست ها. چون اینجا اونقدری برام بی ارزشه که تا جواب مشورت مد و لباسم رو بگیرم رفتم و قفل کردم. حیفه آدم اینجا رو باز بذاره هی پیام بیاد و وقت بذاره برای خوندن. مثلا اگر صبح به خاطر اون عکسها که گذاشتم دیر تایید نمیشد و خودم اینجا آنلاین بودم قطعا زود قفلش میکردم که شما دوباره نیای همون کامنت چند ماه پیشت رو با همون محتوا بذاری و وقتم رو برای جواب دادن بهت هدر بدم. اون بارها هم جوابت رو ندادم. این بار گفتم جواب بدم ببینم مشکلی چیزی داری؟ اگر چیزی برات عجیبه بپرس.