2777
2789
عنوان

چقد بعصی مردا کثافتن

597 بازدید | 43 پست

من خودم مجردم ۲۳سالمه 

یه چیزایی تو این سایت و هم تو زندگی واقعی میبینم که حالم از ازدواج بهم میخوره دیگه 

الان یه تاپیک دیدم استارتر اون تاپیک بچشو برده پارک ۲۵۰از پول شوهرش داده پیتزا ، شوهرش بهش گفته نخر حیف میشه ، با اینکه وصعش خوب بوده 😬😐

یا مثلا یه بار اینجا خوندم که استارتر اون تاپیک میگفت ما خودمون میگیو ارزون ترینشو میخوریم ، بعد شوهرم میره گرون ترینش میخره برای مادرش با اینکه مادرش هم حقوق داره هم بچه های دیگه ، میاره میده به من میگه پاک کن ببرم برا مامانم😐

یا مثلا یه بار یه تاپیک خوندم نوشته بود هرجا مسافرت بریم شوهرم میگه مادرمم بیاریم ، میگفت ۱۳شاله عروسی کردم تاحالا مسافرت تنهایی نرفتم 😐

چند بار دیگم خوندم که استارترا میگفتن شوهرتون خیانت کزده ، با یه زنی داره چت میکنه و.....

خداشاهده من اینارو میبینم گوشیم میریزه 

ترجیح میدم بمونم خونه بابام نه که با این پسرای درپیت و گاو امروزی ازدواج کنم 

چرا اینطوری شده دنیا

لجن همه جارو گرفته

خجالتم نمیکشن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

سلام

عزیز عاقلانه نیست با تاپیکهای اینجا از آقایون زده بشید

چون اینجا اکثرا مشکلات مطرح میشه و بدیها گفته میشه

اگر میبینید اثر بدی میزاره کمتر بیاید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یه سوال در مورد تاپیک قبلتیعنی واقعا ۱۰ تا ۲ اجباره که تو دانشگاه بمونی؟

نه😂

منتها من چون دوبار باید اتوبوس سوار شم بیام خونه ، ترجیح میدم همونجا بمونم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

سال اول ازدواجمون یهویی مریض شدم ونیازبه ازمایش تخصصی داشتم همون ماه هم روزمادربوددردداشتم شوهرم گفت این ماه هدیه مادرموبدیم ماه بعدبریم واسه ازمایش تو چون ازننه اش میترسیدوهمونم شدخداروشکرچیزیم نبودولی همون مادرش اوندفعه بدجوری باهاش دعواکردوازخجالت شوهرم خوب دراومد الان شوهرم ازخجالت خودش حرفم نمیزنه😐

گاهی انسانم آرزوست
نه😂منتها من چون دوبار باید اتوبوس سوار شم بیام خونه ، ترجیح میدم همونجا بمونم

یه لحظه گلوم خشک شد

من سال بعد دانشگاه میرم گفتم نکنه این یه قانونه که چند ساعت هم اضافی تو دانشگاه بمونی😂

بنظرم اگه صد در صد حرفای کاربرها رو گوش کنید یکجور تنها به قاضی رفتنه. چون ما از ریشه و کنه مسائل خبر نداریم. نمیدونیم واقعیات چی بوده. معلومه که کاربر هم نمیآد بگه من این کارو کردم شوهرم به تلافی فلان کارو کرد. کم پیش میآد. خب. پس فکر کنم اگه بخواهی با این چیزها ذهنت درگیر بشه عاقلانه نیست. ضمن اینکه هر کسی زندگی خودش رو داره و اصلا مشکلات و حتی خوشبختی یکی قابل تعمیم به دیگری نیست. 

بله درست میگی کاش من تجربه بقیه رو آویز گوشم میکردم که الان خودم یکی ازینا نبودم. کاش خونه بابام نون خالی میخوردم اما تن به این همه بدبختی نمیدادم یه آدم دیگه بیگناه هم بدبخت نمیکردم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
وای یا خدااااااااا

انشالله واسه شمابهترینش نصیبت بشه تازه اسی باعشق ازدواج کرده بودیم شوخی کردم یه جاهایی واقعاحمایتگرهست وخوبه ولی یه جاهایی هم بلدنیستن وتوگوششون فروکردن زن گرفتی اینجورنکنی اونجورنکنی نیازبه زمان داره تاخودشون حقیقت رومتوجه بشن وبفهمن کی واقعادلسوزشون هست

گاهی انسانم آرزوست