2777
2789
عنوان

چقد بعصی مردا کثافتن

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 43 پست
انشالله واسه شمابهترینش نصیبت بشه تازه اسی باعشق ازدواج کرده بودیم شوخی کردم یه جاهایی واقعاحمایتگره ...

مننون عزبزجان 

بله یه جاهایی خب کم تجربن 

ولی بعضی مردا ذاتا بیشعورن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خدایی منم دورو برم ادم مرد ندیدم 

تو این سایت چن نفر در خواست دادن یکی از یکی گوه تر 

ت دنیای واقعی چن تا خاستگار داشتم که اصلا نگم برات 

خیلی دنیای لجنی کاش دنیا زودتر تموم شه 

لطفا آقایان درخواست ندید! خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

اینجایکنفرهرروزتایپک میزدازشوهرشوخانواده شوهرش میگفت دلت کباب میشدبعداخودش اعتراف کردمجرده براجلب توجه تایپک میزده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

@۱۰sahel‍ شما هم نظرتون بگین ،ممنون

ازدواج پروسه ی پیچیده ایه.با هیجان و دوست داشتن و نیاز ب دوست داشته شدن شروع میشه و بعداز مدتی ک از هیجانات اولیه افتاد و طرفین بقول معروف عقلانی تر با امور و ظواهر مواجه میشن بنوعی عرصه برای نشون دادن اون روی واقعی فراهم میشه..مردی ک خسیسه یا هوله یا مشکل داره یا بالعکس خانمی ک اینطوره در ابتدا هم اینطور بودن منتها چون احساسات و هیجانات قالب بوده کمتر توجه شده به اون بُعد...تغییر دادن ادما سخت و گاها غیرممکنه و فقط یه تلاش بیهودس

با شما در مورد داشتن حق طلاق موافقم و قطعا خودمم با لحاظ کردن وجدان این حقو میگیرم

ای واییییی

همه تایپکاباورنکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖