2777
2789

خیلی داره تلاش میگنه ماشین بخره و پس انداز داره منم یکم پس انداز کوچولو دارم بنظرتون خرج خودم کنم یا سکه بخرم موقعی ک ماشین خاستیم بخریم بدم ب شوهرم؟ زیاد نیست پولم طوری نی ک بتونم ۱ گرم طلا  سکه ارزش خربد داره؟ 

از من گوش میدین خرج خودتون کنید ن شوهراتون 

حتی اگه فرشته باشن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز کن واسه خودت یا سکه بخر برای آینده خودت طبق تجربه میگم بهت

من خیلی خیلی ولخرجم اصلا بلد نیستم پس انداز گنم 😿😄مثلا جمع میکنم   در اخر همشو ب فنا میدم

پس انداز کن واسه خودت یا سکه بخر برای آینده خودت طبق تجربه میگم بهت

من خیلی خیلی ولخرجم اصلا بلد نیستم پس انداز گنم 😿😄مثلا جمع میکنم   در اخر همشو ب فنا میدم

خدمم تو همین فکرم😂😈

آفرین😂

هیچ وقت اینکارو نکن تو خانومی مسولیت خرید ماشین واسه همسرت با شما نیست عزیزم خرج خودت و علایق خودت بکن

۹۰ درصد خانم های اینجا سرویس طلا و....میفروشن که همسرشون خونه یا ماشین بخره و جالب تر از همه اینه که هیچی هم به نامشون زده نمیشه وقتی بهشون میگم نکنید به خودتون ضرر میکنید گوش نمیدن 

حتی اگه خودت عاشق ماشینی بازم پول نده نگه دار واسه خودت بخر حتی اگه پولت یا پس اندازت خیلی کمه

اینارو بر حسب تجربه های بقیه که دیدم میگم بهت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

فقط خرج خودت فقططط

من ی زره هم براش طلا نمیفروشم باور کن هر دفعه بیشتر برام میخره اینا کلا اینجورین 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اگه میدونی کسی بهش قرض نمیده بده شوهرت ماشین بخره بگو که قرض گرفتی تا مجبور بشه پس بده بهت و بعد برو ...

عزیزم تو این دوروزمونه همه فقط لب و دهنن با اینکه ب خیلیا کمک کردیم یادمه نامزد ک بودیم سر ۵۰۰ تومن طلا فروختیم لنگ بودیم درحالی  حتی مامانشم داشت و کمک نکرد 

اگه میدونی کسی بهش قرض نمیده بده شوهرت ماشین بخره بگو که قرض گرفتی تا مجبور بشه پس بده بهت و بعد برو ...

عزیزم تو این دوروزمونه همه فقط لب و دهنن با اینکه ب خیلیا کمک کردیم یادمه نامزد ک بودیم سر ۵۰۰ تومن طلا فروختیم لنگ بودیم درحالی  حتی مامانشم داشت و کمک نکرد