2777
2789
ان شا الله چرا که نه می رسی .پس بودن کسایی مثل من که بچه دوم بخوان

ببخشید زیادی حرف زدم. حلال کن. سر زایمانت اگه دوست داشتی منم دعا کن. ممنونم 

راستی پرسیدی تک فرزند دارم. من الان ۳۳ هستم و دو سال دیگه میخوام باردار بشم. 

خدا را هزار مرتبه شکر.انشالله که خیر بچه هات را ببینی و عروسی و دامادی نوه هات را هم ببینی.از مسیر ج ...

چه خوب می گید واقعا همین طوره .اما من برای بارداری تلاش کردم می گم این قدر مهم نبود چرا خودمو اذیت کردم فکر می کردم اگه بچه دیگه نداشته باشم چی می شه با اینکه تحصیل کرده هستم .اون موقع اشتباه می کردم الانم دارم اشتباه می کنم .فکر و خیال زیاد دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی .

به نظر خودم تک فرزندی خیلی مسخره است ،

اگه بچه بخواد تک باشه ،شاید همون نباشه بهتره 

طبق تجربه میگم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
[QUOTE=398746568]بیار یه دونه دیگه من در حد دوتا میپذیرم نه بیشتر جونی اگه توانایی مالیت خوبه یه فسق ...

چی میگی 

خودت دریاب .بچه آت تنها است تک بمونه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اخه تو ۳۶ سالگی ارزش داره واقعا

چرا که نه . من سنم بیشتره، تا الان با دومی فکر نمی‌کردم ، اگه خدا بخواد بچه دومی میخوام

متاسفانه اشتباه کردم و فقط یک فرزند

ببخشید پسر دارید یا دختر .یعنی با تجربه ای که دارید ترجیح می دادید یه بچه دیگه تو سن من بیارید من کوچولو هم دختره ‌.وابستگی دختر به مادر و نادر به دختر زیاده 

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

فکر میکنم با توجه به تورم تک فرزندی بهتره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏