2777
2789
یعنی ۳۶ سن بالایی نیست از اون ور حساب کنی بچه تو ۸۰ سالگی ۴۴ ساله است

بنظر شما زنی که در 40 سالگی ازدواج می‌کنه حق بچه دار شدن نداره ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

توی تحقیقات جدید نشون داده شده که برعکس تصورات قبلی تک فرزندی مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنه چه بسا یه برتری هایی هم‌دارن پس نگران این مورو نباش

سن ۳۶ سالگی هم زیاد نیست واسه بچه دارشدن،پس نگران این هم‌نباش

ببین خودت دلت بچه ی دوم‌میخواد؟احساس نیازمیکنی؟شرایط مالی و زمانی و تربیتی و... شو داری یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی اضطراب سن بالا نمی گیرید که فرزندتون زود یتیم بشه

اصلا 

این حرفا چیه 

مثبت فکر کن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حتما داره ولی من ظرفیتش نداشتم منووابستگی ام به بچه زیاد می شه نمی تونیتم از دستش بدم

اینجوری فکر نکن 

از لحظه لذت ببر 

مهم کیفیت اون رابطه است 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

توی تحقیقات جدید نشون داده شده که برعکس تصورات قبلی تک فرزندی مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنه چه بسا یه ...

من باردار شدم بچهام خیلی دوست داشتم ولی وقتی فکر می کنم بچه ام زود. یتیم می شه اگه به ۸۰ برسم اون تازه ۴۴ ساله است 

درسته ولی وقتی بهشون نکاه می کنن می بینی زود. یتیم می شن ن قلبت درد می گیره

عزیزم عمر دست خداست 

دور از جون همگی ، الان بعضی بچه ها از خردسالی یتیم شدن 

واقعا به سن نیست. 

البته حق داری نگران این چیزا باشی و طبیعیه 

ولی ترس از مردن در حالی که بچه کوچیک داری مربوط به همه ی مامانا هست در هر سنی 

من باردار شدم بچهام خیلی دوست داشتم ولی وقتی فکر می کنم بچه ام زود. یتیم می شه اگه به ۸۰ برسم اون تا ...

عزییییزممممم🥺

دورازجونتون

عمر دست خداست،عمه ی من تو سن بالا حدود ۴۰_۴۵ سالگی ازدواج کرد و هیچوقت بچه دارنشد توسن ۵۳ سالگی هم فوت شد

مادر بزرگم ۱۰ تا بچه داره بچه ی اخرش رو تو ۴۰ سالگیش به دنیا میاره!الان ۹۰ سالشه و ماشالا سالم و زنده ست

همه چیز دست خداست،الانم‌مثل قبل نیست ادما تو ۸۰ سالگی بمیرن که دور ازجون