2777
2789
[QUOTE=398746568]بیار یه دونه دیگه من در حد دوتا میپذیرم نه بیشتر جونی اگه توانایی مالیت خوبه یه فسق ...

😐😐😐وااااا حالا چرا به مرگو میر فکررر میکنی خاککک به سرمممم😐😐😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا طرفدار تک فرزندی بودن هستم اما بعضی ها بچۀ بیشتر دوست دارن. اگه شما و همسر بچۀ بیشتر دوست دارید و استطاعت تربیتش رو هم دارید که حرفی نیست والا من که از تک فرزندآوردن هیچ ضرر نکردم خیلی هم خوب بود. آدم تو زندگی کارهای دیگه ای هم جز بزرگ کردن بچه داره. اینطور نیست؟ 

شما الان بارداری

نه یه سال از زایمانم گذشته هنوز وحشیو دیونه و ناراحتم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

به عنوان یک تک فرزند میگم، توی این ۳۲ سال جز منفعت برام چیز دیگه ای نداشته و کلی راضی هستم. اما یه نکته هست، همه چیز به روحیه فرزندتون و ثبات شخصیتی خودتون برمیگرده. ببین چه مدلی هستین بعد تصمیم بگیر. 

بعضی ۴۳ساله ها الان مادربزرگنا بعدم مرگو زندگی دست خداست زمانشم همینطور

مامان من مادر بزرگه من بچه دارم

خواهرمم ۶ سالشه 

۴۱ سالگی خواهرمو باردار شد سومین بچه اس

پناه بر خدا بچه چندمته

ببخشید چرا پناه بر خدا 😂

اول

من کلا طرفدار تک فرزندی بودن هستم اما بعضی ها بچۀ بیشتر دوست دارن. اگه شما و همسر بچۀ بیشتر دوست دار ...

آدم می گه بچه تو دنیا یه هم خون پشت و پناه داشته باشه