2777
2789
خدا کمکمون کنه برا بچه اول چرا افسرده شدی

زایمان بدی داشتم 

بارداریم هم افتاد تو خراب شدن دندونام همش درد کشیدم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم می گه بچه تو دنیا یه هم خون پشت و پناه داشته باشه

اصلا و ابدا روی بچه حساب نکن. به هیچ عنوان. اینکه در پیری کمکت کنه بیخوده. خونه ساختن روی آبه. اینکه بعدها بهت کمک کنه خواب و خیالاته. بهت بگم بچه حساب پس انداز نیست که یه روز به دردت بخوره. این فکرو فراموش کن. 

[QUOTE=398746568]بیار یه دونه دیگه من در حد دوتا میپذیرم نه بیشتر جونی اگه توانایی مالیت خوبه یه فسق ...

عزیزم اولا عمر و زندگی دست خداست کی میدونه چقدر عمر میکنه مثلا من توی سی سالگی مادرم رفت تفاوت سنیم هم با مادرم ۲۲ سال بود. یا خواهرم الان ۱۷ سالشه. پدر و مادرمون توی این دنیا نیستن.

دوما اینکه بخوای برای اینده همش نگران باشی همون بچه دار نشی بهتره، اون بچه اسیب میبینه 

ازدواج کردید چند ساله تونه

۳۲. بله متاهلم. مامان بابام راحت شدن دیگه توی پنجاه سالگیشون درگیر خیلی مسائل نیستن و خیالشون راحته. خیلی از همسایه و فامیل الان بهشون میگن چه عقلی داشتین اون موقع یکی اوردین. البته  همه ی این ها بستگی به شخصیت خودتون داره. مامان من اصلا پشیمون نشده توی این سال ها که چرا یکی اورده. چون از اول هدفش تمرکز روی یک بچه بود. منم خداروشکر راضیم و روحیاتم مثل بعضی دخترا وابسته ی خواهر و برادر نیست. 

عزیزم اولا عمر و زندگی دست خداست کی میدونه چقدر عمر میکنه مثلا من توی سی سالگی مادرم رفت تفاوت سنیم ...

عزیز دلم با کی زندگی می کنید خودتون با هم هستید ازدواج کردید 

منم همش فکر می کنم دختر و پسرم زود یتیم می شن چه کار احمقانه ای کردم

اصلا به این چیزها فکر نکنید. مادر من پنجاه سالگی از دنیا رفت پدرم هم ۴۷ سالگی!

توی فامیلمون بچه کوچیکها بودن عمه هام و عموعام الان نزدیک نود سالشونه سالم و سر پا هستن.

این فکر فقط انرژی منفی میفرسته و به هرچی فکر کنید زبونم لال اتفاق میفته. شما به چیزی فکر میکنید که برای همه پیش میاد مرگ حقه دیگه ولی دیر و زود میشه.

من خودم نابود شدم توی این یکساله، اینقدر زجر کشیدم که فقط خدا میدونه ولی به خاطر خواهرم و دخترم سرپام.

تا زنده ایم باید زندگی کنیم و بقیه اش را بسپاریم به خدا.

مگه ما میدونیم فردا هستیم که برای پس فردا برنامه ریزی کتیم؟!؟

ولی سخن امام علی با این مضمون را همیشه یادتون باشه برای دنیا جوری تلاش کن که انگار هیچ وقت نمیمیری و برای اخرتت جوری باش که انگار فردایی وجود نداره.

الهی .شما با فوت مادر کنار اومدید و یا خواهرتون

معلومه که نه. اصلا کنار‌ اومدنی نیست.

توی تک تک ثانیه هام حضور داره.

هنوز یکسال نشده و فقط خدا میدونه چقدر درد کشیدم این مدت.

ولی انسانیم و باید جبر زندگی را قبول کنیم و گرنه من هنوز با مرگ پدری که ۱۷ ساله رفته کنار نیومدم 

اصلا به این چیزها فکر نکنید. مادر من پنجاه سالگی از دنیا رفت پدرم هم ۴۷ سالگی!توی فامیلمون بچه کوچیک ...

اخه من خاک بر سر چرا خودمو تو هچل انداختم من یه پسر داشتم بچه ام برای چی بود .همش فکر می کردم یکی بر اش بیارم همدمش باشه .بد ترین روز های عمرمه .می ترسم تا آخر عمر مریض بمونم 

اصلا به این چیزها فکر نکنید. مادر من پنجاه سالگی از دنیا رفت پدرم هم ۴۷ سالگی!توی فامیلمون بچه کوچیک ...

اخه من خاک بر سر چرا خودمو تو هچل انداختم من یه پسر داشتم بچه ام برای چی بود .همش فکر می کردم یکی بر اش بیارم همدمش باشه .بد ترین روز های عمرمه .می ترسم تا آخر عمر مریض بمونم