2777
2789
عنوان

من افاده ایم یا غیر اجتماعی بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست
حرف بقیه برات مهم نباشه،اونایی که با همه جوشیدن مگه چی شدن که تو نسدی

درست میگی ولی اینکه از نظر خودشون عیب میذارن روم ناراحتم میکنه هرچقدرم خواستم خودمو تغییر بدم خیلی نتیجه ی خاصی نگرفتم ولی جالب اینجاست با غریبه ها خیلی راحت ترم تا فامیل 

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتی نه مثل بعضیا که شدن شبیه این بازیگرها و همش نقش بازی میکنند و به دیگران انگ های مختلف میزن ...

همینکه خودمم خوب نیست تو این دوره همه دوست دارن نقش بازی کنی

🤍🐼🥥
هم بستگی به محیط کار داره هم جو حاکم بر محیط اما همیشه یادت باشه حریم خصوصی تو حفظ کن حد و حدود نگه ...

من یه جایی رفتم حدود ۳ ماه کارکردم 

کارمم خوب بود  محیط دوستانه بود ولی من تا مجبور نمیشدم سوالی بپرسم، حرفی نمیزدم هم خجالتی ام هم معذب

بعداز ۳ ماه گفتن برو خودم متوجه شدم بخاطر اخلاقم بوده

🤍🐼🥥
همینکه خودمم خوب نیست تو این دوره همه دوست دارن نقش بازی کنی

از من بپرس که سر همین حرف ها خودمو تغییر دادم 

ولی نتیجش این شد که دیگه لذت از هیچی نمی بردم چون خودم نبودم و بقول شما همه ازم می‌خواستن نمایشی باشم

و ... هعییی 

من یه جایی رفتم حدود ۳ ماه کارکردم کارمم خوب بود محیط دوستانه بود ولی من تا مجبور نمیشدم سوالی بپرس ...

خب خجالتی بودن با درونگرا بودن واقعا متفاوت عزیزم 

باید روی خودشناسی و تکامل رفتاری خودت وقت بگذاری 

از من بپرس که سر همین حرف ها خودمو تغییر دادم ولی نتیجش این شد که دیگه لذت از هیچی نمی بردم چون خودم ...

و خیلی راحت تو‌جمع ها و بین خودشون تورو قبول کردن  درسته؟ ادم خودش باشه یه مشکله خودش نباشه هزارتا مشکل

🤍🐼🥥
خب خجالتی بودن با درونگرا بودن واقعا متفاوت عزیزم باید روی خودشناسی و تکامل رفتاری خودت وقت بگذاری

من هم درونگرام هم خجالتی 

مثلا تو اون محیط باهم شوخی میکردن میگفتن میخندیدن من نمیدونستم چی بگم یا مثلا حرفی شوخی ای چیزی به ذهنم میرسید نمیگفتم با خودم میگفتم ولش کن بگم چی بشه همش آرووووم نشسته بودم 

باز یه جایی رفتم مصاحبه موقعی که میخواستم بیام بیرون دیدم اونی که باهام مصاحبه کرد به همکارش گفت چقدر خشک بود

🤍🐼🥥
و خیلی راحت تو‌جمع ها و بین خودشون تورو قبول کردن درسته؟ ادم خودش باشه یه مشکله خودش نباشه هزارتا م ...

دقیقا 

وقتی خودت نیستی یه هو چشم وا میکنی میبینی حتی تفکر و ایده هاتم دیگه مال خودت نیست 

وقتی خودتی جذبه ای داری که متوجهش نیستی 

به همین خاطره کسی با آدم راحت نمیگیره چون جذبه داری

ولی وقتی نمایشی شدی همه باهات راحت میشن همه راحت هر چی دلشون خواست بهت میگن 

هر طور دلشون خواست باهات حرف میزنن

میدونی دیگه پیش خودتم گم میشی و کم ارزش....

شاید اولش بگی نه من میتونم تفکرات سابق خودمو داشته باشم 

اما نه هر چقدر هم که قوی باشی 

یه هو چش وا میکنی میبینی جز یه ماسک روی صورت دیگه هیچی از خود واقعیت نمونده از ارزش هات از حریم هات از هر چیز مثبتی که الان حتی نمیدونی داریش

دقیقا وقتی خودت نیستی یه هو چشم وا میکنی میبینی حتی تفکر و ایده هاتم دیگه مال خودت نیست وقتی خودتی ج ...

من رو حرفایی که بعضیا به شوخی میزنن حساسم

الان هرچقدرم اذیت میشم از یه چیز خوشم میاد اینکه مجبور نیستم تیکه ها و حرفاشونو تو غالب شوخی بشنوم کلا شوخی ای با من ندارن 

ولی فکرکن تو یه جمع شلوغ چندساعت حوصلت سرمیره و کلی ام حرف پشتت میزنن

اینکه تونستی خودتو تغییر بدی هم با تمام بدی هایی که گفتی ، کار هرکسی نیستا من تلاش کردمو نتونستم

🤍🐼🥥
من رو حرفایی که بعضیا به شوخی میزنن حساسمالان هرچقدرم اذیت میشم از یه چیز خوشم میاد اینکه مجبور نیست ...

واقعا میفهممت 

همین عکس العمل هاشونه که جو رو برای آدم سنگین میکنه

درست میگی خیلی سختی کشیدم تا تونستم قدم به قدم خودمو تغییر بدم متأسفانه 

من هم درونگرام هم خجالتی مثلا تو اون محیط باهم شوخی میکردن میگفتن میخندیدن من نمیدونستم چی بگم یا مث ...

به نظرم کتاب و پادکست ، تراپیست بشدت کمک کننده 

همین که به فکر تغییر شدی عالیه عزیزم و بدون قدم ها اول همیشه سخته

واقعا میفهممت همین عکس العمل هاشونه که جو رو برای آدم سنگین میکنهدرست میگی خیلی سختی کشیدم تا تونستم ...

الان همچنان مثل خودشون برخورد میکنی یا بیخیال شدی

🤍🐼🥥
به نظرم کتاب و پادکست ، تراپیست بشدت کمک کننده همین که به فکر تغییر شدی عالیه عزیزم و بدون قدم ها او ...

حس میکنم الان با ۲۴ سال سن دیگه اونجوری که میخوام تغییرنمیکنم حتی با تراپیست

🤍🐼🥥