2777
2789
عنوان

من افاده ایم یا غیر اجتماعی بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 41 پست
حس میکنم الان با ۲۴ سال سن دیگه اونجوری که میخوام تغییرنمیکنم حتی با تراپیست

نه اصلا اینطور نگو 

من خودم 25 سالمه اما بعضی از رفتار هامو دارم کم کم بهتر میکنم و سعی در تغییر دارم 

ببین من متاهلم می‌دونم این رفتار شما چه در زندگی مجردی مشکل ساز بوده در زندگی متاهلی هم بدتر .

من خودم خیلی کم حرف بدون ارتباط بودم الان واقعا بهتر شدم 

نه اصلا اینطور نگو من خودم 25 سالمه اما بعضی از رفتار هامو دارم کم کم بهتر میکنم و سعی در تغییر دارم ...

چیکارکردی که بهترشدی؟

اره خود واقعیم با خانوادم و دوستام عالی ام شلوغم میگم میخندم  کاش میشد همین ورژنمو به بقیه هم نشون بدم

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکردی که بهترشدی؟اره خود واقعیم با خانوادم و دوستام عالی ام شلوغم میگم میخندم کاش میشد همین ورژ ...

من از 23 سالگی که وارد رابطه شدم شاغل بودم پس یک محیط و یا تجربه جدید قبلش هم روی خودسازی کار کردم اما از 23 تراپی و مطالعه انجام دادم که بتونم ورژن موفقی از خودم داشته باشم و خیلی کارا انجام دادم که اینجا واقعا سخته برام تایپ کنم 

اگه ممکن سوال تو جزیی تر کن

من از 23 سالگی که وارد رابطه شدم شاغل بودم پس یک محیط و یا تجربه جدید قبلش هم روی خودسازی کار کردم ا ...

من حس میکنم محیط کار خیلی میتونه کمک کننده باشه و به مرور این مشکلو کمرنگ کنه درسته؟

🤍🐼🥥
یه سوال چجوری تونستی مثل خودشون بشی خیلی سخته

نه دیگه انگار تصمیم خودتو تو گرفتی ب قول مردم اجتماعی بشی  😐 ☹️

کم کم از حرف زدن شروع شد از بلند حرف زدن به همه سلام با خوشرویی دادن 

.... بعد قدم های بعدی خود بخود میامدن 

من حس میکنم محیط کار خیلی میتونه کمک کننده باشه و به مرور این مشکلو کمرنگ کنه درسته؟

قربونت من کم کم باید برم میشه سوال هاتو تایپ کنی چون اول هفته خیلی شلوغی قرار داشته باشم 

ممنون میشم لایک هم کنی یادم نره 

محیط کار نیرو محرکه خوبی ، من خودم زمینه اطلاعات ام بردم بالا تا بتونم با اطلاعات درست و دقیق نظر بدم در موضوع ها مختلف ، روی پوششم کار کردم حتی تن بویی که خاص خودم پیدا کردم که بتونم اعتماد به نفس حضور پیدا کنم 

پلنر خریدم و برنامه ریزی روزانه داشتم و هر روز صفحه اول به خودم حال خوب میدادم 

نه دیگه انگار تصمیم خودتو تو گرفتی ب قول مردم اجتماعی بشی 😐 ☹️کم کم از حرف زدن شروع شد از بلند حرف ...

من کارمو بخاطر این موضوع از دست دادم 

چیکارکنم مجبورم همرنگ بقیه بشم

🤍🐼🥥
من کارمو بخاطر این موضوع از دست دادم چیکارکنم مجبورم همرنگ بقیه بشم

فقط به خودت قول بده تا یه حدی 

مثلا خوشرویی و سلام احوالپرسی اینا خوبه 

ولی نگذار کسی از حدش بگذره و از رفتارت سوء استفاده کنه... حالا هر کس میخواد باشه 

فقط به خودت قول بده تا یه حدی مثلا خوشرویی و سلام احوالپرسی اینا خوبه ولی نگذار کسی از حدش بگذره و ا ...

یعنی خیلی مهربون نباشم ؟ 

من بخوامم خیلیی خوشرو باشم نمیتونم این زور زدنام تا یه حدی جواب میده😂ولی رو ولوم صدام باید کارکنم خیلی رو مخمهههه اروم حرف میزنم همه هی میگن ها؟

🤍🐼🥥
یعنی خیلی مهربون نباشم ؟ من بخوامم خیلیی خوشرو باشم نمیتونم این زور زدنام تا یه حدی جواب میده😂ولی ر ...

تمرین و ترمیم یه سری رفتارها مثل ولوم صدا خوشرویی اینا تا یه حدی توی اجتماع خوبه و اجتناب ناپذیره... کم کم یاد میگیری 

من منظورم بیشتر به این بود که تغییر رویه ات باعث نشه شاکله ی اصلی شخصیتی ات رو از دست بدی...

وقتی چهره ی مهربانی از خودت نشون میدی همه ازت توقع میکنند که بهشون نه نگی.... 

و باز میفتی توی بازی مرحله ی بعدی 

همه پشتت حرف میزنن فلانی برخلاف ظاهرش رفتار می‌کنه 

باز میفتی توی مرحله ی بعد ک چطور در حالی ک لبخند به لب دارم مردم رو بپیچونم (نه در لفافه)

مراحل بعدی اجتماعی شدن هم همینطور یکی پس از دیگری میان و توی تمام مراحل هم مردم و همکارانت پشت سرت همچنان حرف میزنند...