2777
2789

من تا حس خوبی به کسی نداشته باشم نمیتونم باهاش صحبت کنم و اوکی بشم 

اگه از کسی خوشم نیاد مثل خیلیا نمیتونم شوخی کنم و بگم بخندم بعضیارو میبینم با همه اوکی ان سر حرفو باز میکنن ولی من هیچ جوره نمیتونم سخت ترین کار دنیاست برام چیزی به ذهنم برای گفتن نمیرسه اگرم برسه و حرف بزنم دلم میخواد زود حرفمو‌ تموم کنم بره

ولی با کسی واقعا خوب باشم بحثو‌ادامه میدم و راحتم با بقیه احساس معذب بودن و راحت نبودن دارم

🤍🐼🥥

نه تو درونگرایی و برای خودت ارزش قائلی که با کسی هم صحبت شی که ارزششو داره

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هیچکدوم اینا نیستیندرونگرا هستین ،یه نوع تایپ شخصیتیه،من خودمو درونگرام و همه چیزایی که گفتی شام ...

خوبه چون ادمای فیک دورم نیستن همه واقعی هارو نگه داشتم دورم

اماااا تو جمع ها برمیگردن با یه حالت چندشی نگام میکنن پشت سرمم گفتن این با هیچکس نمیجوشه و با کسی حرف نمیزنه و اوکی نمیشه  خیلی ناراحت شدم

🤍🐼🥥
نه تو درونگرایی و برای خودت ارزش قائلی که با کسی هم صحبت شی که ارزششو داره

دقیقا همینطوره 

مثلا میدونم اونی که میاد سمتم و مگه میخنده درواقع خوب منو نمیخواد ولی هرچقدر میخوام‌حداقل ظاهرمو حفظ کنم نمیشه

🤍🐼🥥
تو محیط کار باید اخلاقمون با همه دوستانه باشه یا جدی

هم بستگی به محیط کار داره هم جو حاکم بر محیط 

اما همیشه یادت باشه حریم خصوصی تو حفظ کن حد و حدود نگه دار صمیمی شدن بیش از حد درست نیست