2777
2789
عنوان

قيمت سينال اف ٩٠٠

56 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من متاسفانه امپول سينال ٩٠٠ بعد از تزريق به مدت ٥ساعت سادم رفت بزارم يخچال،الان بايد دوباره بكيرم خراب شده يعني؟؟؟؟قيمتش با تامين كسي ميدونه

نه پنج ساعت خراب نمیشه هوا خنک هست 

اگه گرما و افتاب و تابستون باشه اره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

از داروخونه بپرس. شاید خراب نشده باشه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه روش زده دماي ٢'٨دزجه

توکلت به خدا حالا استفاده کن نترس هیچی نمیشع 

اگه برا ای وی اف میخوای ریسک نکن برو یدونه بخر با یخ برو 

اگه نه با امپول ازادسازی و ...هستی درمان دارویی 

بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

توکلت به خدا حالا استفاده کن نترس هیچی نمیشع اگه برا ای وی اف میخوای ریسک نکن برو یدونه بخر با یخ بر ...

اين ماه كلي پول دارو وسونو وويزيت دادم ميترسم همين كار خراب كنه به نظرتون زنگ بزنم شركتش جواب ميدن

اين ماه كلي پول دارو وسونو وويزيت دادم ميترسم همين كار خراب كنه به نظرتون زنگ بزنم شركتش جواب ميدن

اونا صد درصد میگن اره خرابه 

کاش یخ بهت داده بودن 

برو همون داروخانه بگو شما موظف بودی یخ بدی 

ببین مرجوع میکنه یدونه نو بهت بدن یا نه 

البته فکر نکنم 

همون زنگ بزن شرکتش بپرس