من مامان بزرگم چندین ساله خوب نمیتونه راه بره مریضه
پسراش(بابام و عموهام بهش رسیدگی نمیکنن)
توی تمام این سالها خرید هاشو میکردم براش نون میخریدم چند سال پیش توی بیمارستان بود(اون موقع خیلی وضعش بدتر بود الان ی کوچولو بهتره) کسی حاضر نشد پیشش بمونه در حالی که کلاس دوازدهم بودم و کنکوری نزدیک دو هفته بکوب پیشش همراه موندم و زیرش ظرف میبردم و از بیخوابی و خستگی و..لاغر شده بودم و توی تمام این سالها واقعا هرکاری از دستم برمیومد کردم آمپولاشو به موقع میزدم داروهاشو به موقع میخریدم دکتر میبردم و...همه چی همه چی همه چی ..
2 روز پیش بردمش دکتر
دکتر اولی ارجاع اش داد به ی دکتر دیگه و ی آدرس کلی داد ...
رفتیم توی 4 راه پیاده شدیم که توی اون 4 راه پر از مطب دکتره
بهش گفتم تو وایسا اینجا من برم دکترو پیدا کنم
از جلو رفتم اونور خیابون و مثل ی پرنده پر پر میزدم ک زودتر دکتر رو پیدا کنم بعد اینو ببرم و مجبور نشه دور 4 راه رو راه بره و مستقیم ببرمش
بعد که فهمیدم کجاست برگشتم از دور اونجایی ک وایساده بودو نگاه کردم دیدم نیست
رفتم روی ی بلندی وایسادم به هرطرف نگاه کردم ندیدمش
از طرفی قشنگ چشم تو چشم شدیم و دید که رفتم اونور خیابون و نمیتونستم اونجارو ول کنم دور 4 راه بچرخم ممکن بود اون بیاد اونجا ببینه نیستم
هرچی زنک زدم به گوشیش خاموش بود
بعد کلی این طرف و اون طرف دوییدن پیداش کردم میگه منو ول کردی کجا رفتی؟ میگم رفتم مطب رو پیدا کنم ک تو مجبور نباشی زیاد راه بری
گفتم اشتباه کردم؟ از این بعد دور چهار راه بچرخی خوبه؟
خلاصه گذشت
و امروز مامان بابام خونش بودن
برگشته به بابام گفته فلانی(اسم من) منو یک ساعت(درحالی که کلا یک ربع نشد!) ول کرده بود توی 4 راه نمیدونم کجا رفته بود
بابامم گفته عه دقیقا 1 ساعت شد؟!
اونم گفته آره دیگه و هزار تا چیز گذاشته روش و ...
بابامم گفته یعنی کجا و با کی رفته بوده ...
مامانم اومد خونه، گفتش میگم خوبی نکن ایتا خانوادگی نمک نشناسن گوش نمیدی(راست میگه بارها بهم ثابت شده)
من مات و مبهوت مونده بودم ...
چقدر تاسف میخورم برای خودم ک عین اسب میدویدم تا طبقه سوم ی ساختمون بدون آسانسور رفتم بالا چون بهم گفتن اونجاست دکتر به اشتباه ...
انقدر پیاده رفته بودم ک اومدم خونه از درد کمر و زانوهام قرص خوردم وگرنه داشتم میمردم🥲
اون زحمت اون همه تلاش برای کی؟! برای چی؟!!!!
چه دنیای نامردیه...
به هرکس خوبی کردم چوبشو خوردم..💔