2777
2789

من مامان بزرگم چندین ساله خوب نمیتونه راه بره مریضه

پسراش(بابام و عموهام بهش رسیدگی نمیکنن)

توی تمام این سالها خرید هاشو میکردم براش نون میخریدم چند سال پیش توی بیمارستان بود(اون موقع خیلی وضعش بدتر بود الان ی کوچولو بهتره) کسی حاضر نشد پیشش بمونه در حالی که کلاس دوازدهم  بودم و کنکوری نزدیک دو هفته بکوب پیشش همراه موندم و زیرش ظرف میبردم و از بی‌خوابی و خستگی و..لاغر شده بودم و توی تمام این سالها واقعا هرکاری از دستم برمیومد کردم آمپولاشو به موقع میزدم داروهاشو به موقع میخریدم دکتر میبردم و...همه چی همه چی همه چی ..

2 روز پیش بردمش دکتر 

دکتر اولی ارجاع اش داد به ی دکتر دیگه و ی آدرس کلی داد ...

رفتیم توی 4 راه پیاده شدیم که توی اون 4 راه پر از مطب دکتره

بهش گفتم تو وایسا اینجا من برم دکترو پیدا کنم

از جلو رفتم اونور خیابون و مثل ی پرنده پر پر میزدم ک زودتر دکتر رو پیدا کنم بعد اینو ببرم و مجبور نشه دور 4 راه رو راه بره و مستقیم ببرمش 

بعد که فهمیدم کجاست برگشتم از دور اونجایی ک وایساده بودو نگاه کردم دیدم نیست 

رفتم روی ی بلندی وایسادم به هرطرف نگاه  کردم ندیدمش

از طرفی قشنگ چشم تو چشم شدیم و دید که رفتم اونور خیابون و نمیتونستم اونجارو ول کنم دور 4 راه بچرخم ممکن بود اون بیاد اونجا ببینه نیستم

هرچی زنک زدم به گوشیش خاموش بود

بعد کلی این طرف و اون طرف دوییدن پیداش کردم میگه منو ول کردی کجا رفتی؟ میگم رفتم مطب رو پیدا کنم ک تو مجبور نباشی زیاد راه بری

گفتم اشتباه کردم؟ از این بعد دور چهار راه بچرخی خوبه؟

خلاصه گذشت 

و امروز مامان بابام خونش بودن

برگشته به بابام گفته فلانی(اسم من) منو یک ساعت(درحالی که کلا یک ربع نشد!) ول کرده بود توی 4 راه نمیدونم کجا رفته بود

بابامم گفته عه دقیقا 1 ساعت شد؟!

اونم گفته آره دیگه و هزار تا چیز گذاشته روش و ...

بابامم گفته یعنی کجا و با کی رفته بوده ...

مامانم اومد خونه، گفتش میگم خوبی نکن ایتا خانوادگی نمک نشناسن گوش نمیدی(راست میگه بارها بهم ثابت شده)

من مات و مبهوت مونده بودم ...

چقدر تاسف میخورم برای خودم ک عین اسب میدویدم تا طبقه سوم ی ساختمون بدون آسانسور رفتم بالا چون بهم گفتن اونجاست دکتر به اشتباه ...

انقدر پیاده رفته بودم ک  اومدم خونه از درد کمر و زانوهام قرص خوردم وگرنه داشتم میمردم🥲

اون زحمت اون همه تلاش  برای کی؟! برای چی؟!!!!

چه دنیای نامردیه...

به هرکس خوبی کردم چوبشو خوردم..💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم... چقدر خوبی تو!! اون یک پیرزنه... ازش توقعی نیست! الان جووناش چی ان که پیرها چی باشند... بذار به حساب کهولتو و کم حوصلگی و.... تو ببین خدا برات چجور جبران کنه این همه زحمت رو... 

بسه دیگه کم خودتو فدای آدمهایی کن‌ که ارزش خوبیهاتو نمی‌دونن اینقدر خودتو بدتر از من فدا کردی که به چشم وظیفه نگاه میکنن بزار همون بچه‌ هاش برن بهش برسن نرفتن تو هم ولش کن دنیای نامردی شده آدمها اکثرا ارزش خوبی ندارن