2777
2789
عنوان

نباید به آدما خوبی کرد بیاید تعریف کنممم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
چی بگم والله چقدر نمک نشناسه

اگه بدونی از چه تایم هایی زدم بخاطرش 

روزهایی بوده ک 5 صبح بیدار میشدم تا 12 شب درس میخوندم به هیچی وفت نمیذاشتم ولی لا به لای تایمم برای اون وقت میزاشتم ...

از خیلی چیزا زدم بخاطرش...💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگت متوجه نیس خداکه هس خداخودش خوبیاتومیفهمه وجبران میکنه برات

تا اینجا ک با بولدوزر از روم رد شده خدا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

سلام گلم ، ناراحت نباش تنها تو نیستی. منم بدتر از تو  به خیلی ها خوبی کردم اما بیشترین ضربه هارو هم از همونا خوردم، درکل دست خودمون نیست به خاطر ذات و سرشتمون هست نمیتونیم عوضش کنیم و مثل دیگران بد باشیم و یا جوابشون با بدی کردن بهشون بدیم  انشالا که موفق و خوشبخت باشی 

چقدر خوش قلبی باریکلا بهت غصه نخور دیگه مثل قدیم خودتو به خاطرش به زحمت ننداز

فکرشو کن همه همسایه هاشم سر من قسم میخورن...میگن خداخیرت بده ک میای در خونشو حداقل باز میکنی(انقدر کسی بهش سر نمیزنه) ولی اون...💔

نه دیگه نه جواب زنگ زدناشو میدم نه میرم.. 

باشد ک نباشیم که بدانند نماندن بلدیم🥲

عیب نداره بگو خدایا بخاطر تو کردم نه مادربزرگم اینطور دلت اروم میشه

نمیشه

تو کل زندگی همین بوده

همه خنجر کردن تو قلبم انگار

من موندم مات و مبهوت ک اصلا چیشد؟!!!💔

میدونی همیشه ب این نتیجه میرسی ولی براخداباشه ضررنمیکنی

ولی دل آدم تا همیشه میشکنه

عزیزم... چقدر خوبی تو!! اون یک پیرزنه... ازش توقعی نیست! الان جووناش چی ان که پیرها چی باشند... بذار ...

دل شکستم از تمام آدمارو کجا بزارم؟!

همه همین کارو میکنن تهش:)

تو چیزی از دست نمیدی اونه که تورو از دست میدهدیگه در حد لیاقت هرکس باشمن خودم چوب خوبیمو خوردم که می ...

منم دقیقا به هرکی خوبی میکنم تهش تا مدت ها از خودم بدم میاد ک چرا انقدر خریت کردم ..

چطوری میتونن انقدر بد باشن💔