ایماه1 مدیر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 935 عنوان طرح رشته های علوم پزشکی برا ثبت نام دانشگاه میگن باید تعهد بدی که دو سال طرح در استان محل قبولی | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست انجام بدی برا گذرون طرح رشته آیی که میخونی نمیتونم برگردم شهر خودم حتما باید همون جایی که مشخص کردن طرختو بگذرونیم ؟ خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 1404/07/26 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 484 من فقط روزانه میتونم برم هزینه شهریه پرداز ندارم فقط روزانه میخواستم گفتار روزانه زاهدان زدی؟
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 935 چی اوردی گلم تغذیه چطوره بنظرت خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 484 چی اوردی گلم میشه کامنتا منم جواب بدی اگه اطلاعی از رشته گفتار داری. ممنونم♥️
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 935 گفتار روزانه زاهدان زدی؟ نه من همه جا رو نمیتونستم بزنم متاهلم خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
رویاپرداز_گشاد عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 536 تغذیه چطوره بنظرت تر تمیزه من دیدم یه دانشجو پزشکی میگفت رشته خوبیه خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 484 تغذیه چطوره بنظرت تغذیه خوبه شیکه ترتمیزه اما بازارکارش خوب نیست
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 935 تغذیه خوبه شیکه ترتمیزه اما بازارکارش خوب نیست جدی هر چی تحقیق کردم یه عده میگن خوبه یه عده میگن نه خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
رویاپرداز_گشاد عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 536 میشه کامنتا منم جواب بدی اگه اطلاعی از رشته گفتار داری. ممنونم♥️ ایدی تلگرامتو بده یه ویسی برات بفرستم از یه دانشجوی گفتار درمانی من پرستاری اوردم ارزو دارم الان جای تو باشم خیلی رشته خوبی قبول شدی ناراحت نباش خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت
رویاپرداز_گشاد عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 536 منم پرستاری ازاد قبول شدمخب اونا حتما گفتار رو نزدن اصلامن کاردرمانی دوست داشتم کل کشور رو هم زدم ام ... واقعا لجیبه با این رتبه قبول نشدی معلوم نیست امسال چیکار کردکن خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 484 ایدی تلگرامتو بده یه ویسی برات بفرستم از یه دانشجوی گفتار درمانی من پرستاری اوردم ارزو دارم الان جای ... رتبه کشوریت چند بود؟ گفتار زاخدان میزدی احتمالا قبول میشدی