ایماه1 مدیر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 عنوان طرح رشته های علوم پزشکی برا ثبت نام دانشگاه میگن باید تعهد بدی که دو سال طرح در استان محل قبولی | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 40 پست انجام بدی برا گذرون طرح رشته آیی که میخونی نمیتونم برگردم شهر خودم حتما باید همون جایی که مشخص کردن طرختو بگذرونیم ؟ خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 1404/07/26 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاپرداز_گشاد عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 535 رتبم۶۸۳۵تراز۸۵۱۱ با رتبه تو پرستاری قبول شدن که نسبت با گفتار اصلا خوب نیست خوشحال باش خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 563 عزیزم ناراحت نباش فرهنگیان رشته خوبی بود حق داری ولی اینم در نژر بگیر گفتار جزو رشته های توانبخشیه و ... من مشهدی اممشهد رو اول زدم بعد تهران بعد سمنانسمنان قبول شدم روزانه
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 حالت خوبه؟؟؟بچه های رشته های توان بخشی مثل گفتار از همون دوران دانشجویی میرن سرکار ترازت چند بود تغذیه چطوره بنطرتون خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 563 با رتبه تو پرستاری قبول شدن که نسبت با گفتار اصلا خوب نیست خوشحال باش منم پرستاری ازاد قبول شدمخب اونا حتما گفتار رو نزدن اصلامن کاردرمانی دوست داشتم کل کشور رو هم زدم اما حتی شهریه پرداز دور هم کاردرمانی قبول نشدم
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 563 با رتبه تو پرستاری قبول شدن که نسبت با گفتار اصلا خوب نیست خوشحال باش با رتبه من تعهدی هم قبول شدن اما من تعهدی پزشمی قبول نشدم😔
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 کاردرمانی هم زدی؟ اره نیاوردم خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 رتبه کشوریت چند بود ۲۷هزار خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
ـتکدختررویاهاـ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 563 ۲۷هزار با۲۷ حداقل باید گفتار شهریه پرداز قبول میشدی صد درصد
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 با۲۷ حداقل باید گفتار شهریه پرداز قبول میشدی صد درصد من فقط روزانه میتونم برم هزینه شهریه پرداز ندارم فقط روزانه میخواستم خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب
رویاپرداز_گشاد عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 535 ۲۷هزار چی اوردی گلم خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت
ایماه1 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 942 مطمعنی۲۷ عزار شدی؟؟ رتبه کشوریت میگما اره مطمعنم خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام منو تنها نزار من برای همه خوب میخوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب