2777
2789

پسر من دو ساله خییییلی بد غذاس

بخدا هیچی نمیخورههه هییچییییی نه میوه میخوره نه غذا،لب به برنج و گوشت و مرغ نمیزنه بدش میاد،به معنای واقعی هیچی نمیخوره نمیدونم چیکارکنم باهاش کلافه شدم بخدا.شما چه غذاهایی دوست دارن بچهاتون؟!

پسر من از غذای سفره به هیچی لب نمیزنه نمیدونم چی درست کنم که خوشش بیاد قشنگ بخوره من خوشحال شم

دلم مبخواد گریه کنم از بس بد غذاست.

هله هوله خوب میخوره پفک و آت آشغال...البته خودمون اصلا نمیخریم پدر شوهر مادرشوهرم همش میخرن که من تذکر دادن دیگه نخرن براش چون غذا نمبخوره از وقتی  خوراکی های مغازه رو یاد گرفته.با این حال که دیگه نمیخرن ولی بااااااز غذا نمیخوره بخدا اینکه چطوری زندست و داره فعالیت میکنه عجیبیه برام😭😭😭😭

توروخدا اگه بچه تون مثل بچه منه بگید ویکارمیکنید که غذا بخوره و چه غذاهایی دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من قطره ویتوکید که بهش میدم خیلی خوب اشتهاش رو باز میکنه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دکتر تجویز کرده عزیزم یا خودتون گرفتید؟!

دکتر گفته بود مولتی ویتامین بدم، منم مدل های مختلف رو امتحان کردم دیدم اثر این بهتره. با دکترش که درمبون گذاشتم تایید کرد. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین ناهارش باید یازده اماده باشه پسرمن بدتر بود تو نخوردن غذا 

مرغ با کره و چوب دارچین و پیاز خام  و یه تیکه هویج میذاری یکم تغییر رنگ بده بعد یکم ابجوش و زعفرون قاطیش کن بذار بپزه ولی خشک نشه تو همون آب برنجشو بریز ،بذار له بشه دون برندار ،بعد موقع غذا دادن مرغ رو با قیچی ریز کن درشت نباشه 

با گوشتم همین طوری درست کن 

یه رو درمیون اینارو بهش بده تا دهنش و ذهنش اماده باشه 

اگه خواست اون ما بین با غذاش بازی کنه اشکال نداره .

شب هم تا ۸ شامشو بده یک ماه اینجوری کن بذار بدون ساعت همه چی سر جاشه 

صبحونه بهش ارده شیره بده دوقاشق بخوره خدا رو شکر 

از صبحونه تا ناهار و از ناهار تاشام فقط یه دونه میوه بده سرش گرم باشه میوه یکم سفت باشه خیلی خوب قدرت فکشو برای جویدن بهتر میکنه 

فقط به هیچ عنوان بهش بستنی هله هوله و هر چی کارخونه ایی نده 

خوبه پس صبحها یه استکان شیر بهش بده بعد صبحونش برای من این خیلی سخت بود طول کشید تا بفهمم کدوم شیرو ...

پسر منم بعد از قطع کردن شیر خشک شیر پاستوریزه خیلی خوب میخورد تازگیا اونم نمیخوره دیگه