2777
2789

من برم خونه شون از غذاشون بخورم بارها هم تیکه انداختن بهم ولی چ کنم جالب اینجاس نریم هم گله دارن ک چرا نمیاید...خودشون میگن بیاید بعد وقتی میریم ب من تیکه میندازن ک ما زحمت میکشیم و ...منظورشون اینه ک تو میای میخوری....اینم بگم از لحاظ مالی شریکیم درامد و اینچیزا..بنظرتون چکارکنم مشکل منم یا اونا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون که میری کمک میدی؟! 

پخت و پزی چمیدونم ظرف شستنی... 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

مشکل تویی که میری. خب نرو یا کمتر برو. می بینی میگند میای می خوری خب نرو.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خونشون که میری کمک میدی؟! پخت و پزی چمیدونم ظرف شستنی...

پخت و پز نه اصلا از ظهر ی حالت تهوعی گرفتم از بس انرژی منفی وارد کردن بهم. قشنگ معلومه از چهرشون ک ناراضین..منم ب رو خودم نمیارم

عزیزم شما جاری من نیستی؟

خانواده شوهر منم همینن.

اونا هم وقتی نمیری گلایه میکنن که چرا نمیایید

بیایید برای شام

وقتی میری هم ناراحتن و قیافه میگیرن که ما پیر شدیم و توان آشپزی نداریم و گرونیه و... حتی غذا هم اندازه یه بچه برام میکشن

من دیگه نمیرم خونه شون. اگر هم برم چیزی نمی‌خورم میگم سیرم