2777
2789
عنوان

کیا برا مشکلات افسردگی و عصبی بودن و پرخاشگری روانپزشک رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمم طبعمو

ساده ترین راهش اینه که گرمایی باشی یانه دیگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

منم بعدازعادت ماهانم دپرس روحیه داغون عصبیو پرخاشگرمیشم بخاطرکم خونی دوبار گوشت قرمز بخورم انگار ن انگار اون من بودم اونقد حالم خراب بود الانم متاسفانه بازم توشرایط روحیه خیلی خیلی خرابم دعاکنید حالم خوب بشه 😔😔😔😔😔

منم بعدازعادت ماهانم دپرس روحیه داغون عصبیو پرخاشگرمیشم بخاطرکم خونی دوبار گوشت قرمز بخورم انگار ن ا ...

من اصلا خیلی زیختم بهم پر خشم همش درحال داد و بیدادم دوس دارم فقط دراز بکشم

نه سر خود که میترسم‌.حالتات چه جوری بود قبل قرص

من رو صداها خیلی حساس شده بودم

اگه تو خونه کسی صدایی در می‌آورد که رو مخم بود 2 حالت داشت یا میرفتم داد و بیداد میکردم یا از شدت عصبی بودن گریه میکردم

کلا زود اعصابم تحریک میشد

آخره صبر سبزه🌱
من رو صداها خیلی حساس شده بودماگه تو خونه کسی صدایی در می‌آورد که رو مخم بود 2 حالت داشت یا میرفتم د ...

منم همینم یهو حمله ور مبشم یه خشن نهفته تومه این کمبود ویتامین اینام بی  تاثیر نبست.به نطرت به همین دکتر بگم شرایطمو قرص میده یا بزم روانپزشک