2777
2789

بهتر شدیذ؟قرص داد بهتون عوارض نداشت؟من خیلی خیلی عصبی و پرخاشگر شدم پر خشمم یه پسر کوچیکم داره عذابش دارم میدم با کوچیکترین کارش به هم میریزم عصبی میشم و پر خشم.میترسم برم روانپزشکم دارو بده عوارض داشته باشه.نمیدونم چم شده نه حوصله دارم نه اعصاب انگار افسرده ام.چکابم دادم کمبود ویتامین دی و کم خونی دارم فردا بایذ ببزم نشون دکتر بدم نمیدونم اونا چقد ربط به این حالم دارن.حال روحیم واقعا بده

من خودم بخاطر تنش دوبر و دیسک کمرم خیلی اذیت شدم

ب دکتر مراجعه وردم شکر خدا بهتر شدم فقط وقتایی ک عصبی میشم میخورم همین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما برای ویتامینتون از دکتر دارو می گیرین و براتون عادیه نیاز بدنتون هست

نیاز اعصابتون هم ممکنه دارو باشه

عوارضم فقط دو هفته اس بعدش عین زدن عینک برای کسیه که تمام طول عمرش آستیگمات داشته

اصلا نمیدونم چمه به همه میپرم اعصاب هیچی ندارم

یه کانال اصلاح سبکی میشناسم درمان افسردگی و اینا رو داره

کانال مذهبیه چیزای خوبی داره

خواستی درخواست بدم لینکشو بفرستم برات

اصلا نمیدونم چمه به همه میپرم اعصاب هیچی ندارم

طبعت گرم نیست؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...