من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
منم کراتین کردم تا شش ماه اول عااالی بود شش ماه دوم خوب بود بعدش خراب شد وحشتناک تر از قبل😂🤦🏻♀️
من خودم کارم رنگ و لایته و مشتری هام بعضیاشون موهاشون آسیب دیده براشون بوتاکس و پروتئین تراپی انجام میدیم اصلا کراتین بهشون پیشنهاد نمیدم واقعا وحشتناکه
لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
اسی دکتر من این راهکار بهو داد موهام الان هم صافه هم ضخیم و پرپشت اول ساقه موهام رو با روغن نارگیل چرب میکنم تا ی ساعت بعدش با شامپو رزماری میشورم با سرشور سلکونی قشنگ کف سرموتمیز میکنم شامپو اصلا ب ساقه مو نمیزنم موهارو خشک میکنه بعدش ابکشی چنبار بعدش سشوار خشک میکنم اخر سرم چن قطره روغن ارگان میزنم مارک لایتنس عالی موهام نرم براق و صاف
من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
ومنی که این هفته میخواستم برم کراتین ترسیدم ینی میریزه مو؟ای خدا پس بااین بدحالتی و موخوره و خشکی چه ...
شامپو سینره بزن.واگه خواستی کراتینه کنی شامپو مخصوص داره یک ماه استفاده کن بعدش شامپو قبل خودتو بزن شامپو سولفات ریزش میاره چون چربی مو رونمیگیره من دوسال پیش کراتین کردم بازمیخوام برم انجام بدم