2777
2789
عنوان

بچها من موهامو کراتین کردم صاف شده بیایذ توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
چه میکردم چ نمیکردم همین بود بس ک رنگ گذاشته بودم هی تند تند تغیر رنگ

باید میرفتین لاین احیا

براتون بوتاکس و پروتئین انجام میدادن احیا میشد موهاتون

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

روغن ارگان شامپو و ماسک مخصوص قرص زینک برا مو خوبه

میدونستی مارک ارگان ریزش میاره  بخصوص ماسک موش

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر من بنده خداکراتین کرد،موهاش جوری پرپشت بوذ که همیشه میگف کاش کمی بریزهبنده خدا موهاش ریخت ...

بله کراتین متاسفانه فقط جلوه قشنگی ب موها میده و از اون طرف گند میزنه به سلامته مو

ومنی که این هفته میخواستم برم کراتین ترسیدم ینی میریزه مو؟ای خدا پس بااین بدحالتی و موخوره و خشکی چه کنم؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم کراتین کردم تا شش ماه اول عااالی بود شش ماه دوم خوب بود بعدش خراب شد وحشتناک تر از قبل😂🤦🏻‍♀️

من خودم کارم رنگ و لایته و مشتری هام بعضیاشون موهاشون آسیب دیده براشون بوتاکس و پروتئین تراپی انجام میدیم اصلا کراتین بهشون پیشنهاد نمیدم واقعا وحشتناکه

تاکچلی میره ریزش چیه بنده خدا،

واییی پس چکار کنم؟؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اسی دکتر من این  راهکار بهو داد موهام الان هم صافه هم ضخیم  و پرپشت اول ساقه موهام رو با روغن نارگیل چرب میکنم تا ی ساعت بعدش با شامپو رزماری میشورم با سرشور سلکونی قشنگ کف سرموتمیز میکنم شامپو اصلا ب ساقه مو نمیزنم موهارو خشک میکنه بعدش ابکشی چنبار بعدش سشوار خشک میکنم اخر سرم چن قطره روغن ارگان میزنم مارک لایتنس عالی موهام نرم براق و صاف

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
خداشاهده موهای خواهرشوهرم شبیه سکه کچل میشد چهار پنج تا سکه،الان بعددوسال خوب نشده،آمپول میزنه میاد ...

واییی ن موهای من کم پشته گفتم برن درست کنم چرااخع پس چجوری تو اینستا موهاشون صافه و پرپشت؟

ومنی که این هفته میخواستم برم کراتین ترسیدم ینی میریزه مو؟ای خدا پس بااین بدحالتی و موخوره و خشکی چه ...

شامپو سینره بزن.واگه خواستی کراتینه کنی شامپو مخصوص داره یک ماه استفاده کن بعدش شامپو قبل خودتو بزن شامپو سولفات ریزش میاره چون چربی مو رونمیگیره من دوسال پیش کراتین کردم بازمیخوام برم انجام بدم

ومنی که این هفته میخواستم برم کراتین ترسیدم ینی میریزه مو؟ای خدا پس بااین بدحالتی و موخوره و خشکی چه ...

منم موهام خیلی خشک موخوره داشت شامپو سینره میزنم موهامو نرم کرده بعدکوتاهی هم دیگه موخوره نزده  البته سشوارم میکردم اونم دیگه نمیکنم

شامپو سینره بزن.واگه خواستی کراتینه کنی شامپو مخصوص داره یک ماه استفاده کن بعدش شامپو قبل خودتو بزن ...

من موهام شوره داره ضدشوره میزنم اشکالی نداره؟اینجا میگن ریزش میاره کراتینه ترسیدم

منم موهام خیلی خشک موخوره داشت شامپو سینره میزنم موهامو نرم کرده بعدکوتاهی هم دیگه موخوره نزده البت ...

سینره چه مدلی عزیزم میشه بگی؟