2777
2789
عنوان

کیا محدودیت دارن تو شاغل شدن ⁉️

258 بازدید | 53 پست

شمام مثل من از لحاظ شغلی محدودیت دارید؟ 

مثلا پدر من خیلی محدودیت میذاره

مثلا فروشندگی و منشی اینا کنسله

فقط باید شغل اداری باشه یا از خودمون

خب همونم نمیذاشت بریم دوره ای چیزی

شما در چ حالید؟ 

واقعا با محدودیت ادم نمیتونه درست تصمیم بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محدودیت هم نداشته باشم کار پیدا نمیکنم 🤝

منم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بله عزیزم ما هم اینطوریم هر شغلی در شان مون نمیبینیم مثلا ارایشگری فروشندگی اینا کلا کنسله

منم همینم

ولی اینا هم هدف من نبودن

مشکل اینه حتی دوره نمیذارن بریم چیزی یاد بگیریم کار کنیم

کلا ازادی ندارم ک ب اهدافم برسم

حالا باز خوبه که اجازه میدن بری 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
منم همینمولی اینا هم هدف من نبودنمشکل اینه حتی دوره نمیذارن بریم چیزی یاد بگیریم کار کنیمکلا ازادی ن ...

ببین مذهبی یا سنتی هستید؟! یا پدرت این تریپی هست؟! صحبت کن باهاش با تریپ موجه برو

بابای من با خیاطی مشکلی نداره اما مثلا میگه برای خودت کار نه اما میدونم میتونم فعلا بگم چشم ولی روش کار کنم... تلاش کن سمج باش میتونی

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
ببین مذهبی یا سنتی هستید؟! یا پدرت این تریپی هست؟! صحبت کن باهاش با تریپ موجه بروبابای من با خیاطی م ...

دیر نیست اجی؟ 

بخدا ظاهرم عااالیه فقط تو اجتماع نبودم

حیفه جوونی بره سن بره بالا 

حتی کیس های ازدواج هم از دست میدیم

ببین مذهبی یا سنتی هستید؟! یا پدرت این تریپی هست؟! صحبت کن باهاش با تریپ موجه بروبابای من با خیاطی م ...

پدر من تازگیا با حسابداری کار نداره ولی مشکی ک هست گیر میده ب محیط کار

الان من محیط اداری از کجا گیر بیارم

ینی چی

یعنی این که یک سری ها حتی اجازه بیرون رفتن از خونه رو ندارن اما حداقل میتونی سر یه کاری بری شما

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

مذهبی نیست

بس خواهرام حسودی کردن و کرم ریختن اینام خیلی کوک کردن رو من

ینی خواهرام میشستن زیر پاشون

یعنی این که یک سری ها حتی اجازه بیرون رفتن از خونه رو ندارن اما حداقل میتونی سر یه کاری بری شما

خب منک شاغل نیستم

اونم ب تازگیا ثبت نام کردم دانشگاه کار هم یذره شل کردن

اعصابم از سن خورده حیفه جوانی رو ادم از دست بده